Apám eldugta a telefonomat, nem találom sehol a házban ,hogy keresem meg ha fejből a telefonszámomat sem tudom?
Vagy nem is tudom, egyes apák (legyen édes vagy mostoha) azt hiszik hogy ők **** nagy valakik és fitogtatják magukat hogy "AZVAN AMIT MONDOK! KUSS A NEVED! NEMÉRDEKEL A NYOMOROD!"
Kérdező: Ha a házban nincs, akkor biztos a kocsijában (márha van neki) tartja, bedobta az ágyneműtartóba, a ruhái alá a szekrényben. Rosszabb esetben a szekrény mögé, szemétbe (otthon vagy egy utcai). Vagy pedig sikerült valahogy igen rövid időn belül vevőt találni rá és zsebrevágta a pénzt.
"Vagy nem is tudom, egyes apák (legyen édes vagy mostoha) azt hiszik hogy ők **** nagy valakik és fitogtatják magukat hogy "AZVAN AMIT MONDOK! KUSS A NEVED! NEMÉRDEKEL A NYOMOROD!"
Én valószínűbbek tartom, hogy a kérdező telefonfüggő, és az apja ezért vette el tőle a telefont.
Haver, lehet, hogy csökkenteni kellene a képernyőidőt, és egy kicsit a való világra fókuszálni, minthogy állandóan a telefont bámuljad.
Kepzeld magad apud helyébe hova tennéd.
En már egy rakat mindent megtudtam csak ennyitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!