Kire mondják azt, hogy saját magát közösíti ki egy közösségből?
Például ha valaki szeretne bevonni téged az adott közösségbe, de csak akkor vagy velük jófej, mikor épp kéznél vannak. Nem mész velük sehova, minden kezdeményezést elutasítasz...
Volt egy ilyen lány a baráti körömben, az egyik haverom újdonsült párja. Alig vártuk, hogy megismerjük, sok jót hallottunk róla. Hozta is az egyik házibuliba. Kínáltuk sütivel, nem kért, kérdezgettük ismerkedési céllal, egyszavas válaszokat adott, hívtuk társasozni, egyikkel sem akart játszani, inkább beült a sarokba mobilozni. Aztán meg sem jött a pizza, már mentek haza, mert miért ne. Legközelebb is jött, legközelebb is ezt csinálta, utána már a srác sem jött... Jeleztük, hogy ez így nem teljesen oké, mert őszintén hova törjük magunk a semmiért. Nekem is nagyon ellenszenves volt, pedig igyekeztem maximálisan a kedvébe járni, de kb természetesnek vette és ugyanúgy viselkedett.
Ez fordítottan is igaz, Kérdező, amit írtál: tehát lezár a közeledő személyek előtt, nem keresi a társaságukat annak sem, aki normálisan közeledne hozzá.
Én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!