Saját tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Mennyire számít, hogy milyen társaságba van az ember tinikorában?
Szerintem ez az adott embertől függ.
A középsulit végig ittam, drogoztam, fesztiválokra, koncertekre jártam. Lógtam a suliból, 3xor jártam a 9.-et,11.-ben pedig ott is hagytam a sulit.
20 éves voltam amikor megjött az eszem. Elkezdtem dolgozni, mellette tanfolyamra jártam, hogy legyen szakmám. 22 évesen már kibéreltem egy kis garzont. Mára teljesen rendbe jött az életem. Együttélek a párommal, saját vállalkozásunk van, halad az életünk folyamatosan a legjobb irányba.
Viszont a társaság akikkel Lógtam tizenévesen ebben a bulizós időszakban, 60%uk ugyanott tart még most is 10 évvel később. Egy részüknek az a természetes még mindig, hogy piálnak, nem dolgoznak, otthon élnek.... És itt vegyesen nőkről és férfiakról is beszélek.
Szóval szerintem teljesen mindegy a társaság, az adott illetőn múlik, hogy kiakar e lépni egyáltalán ebből a közegből és mennyire jön meg az esze.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!