Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok tudnátok nekem segíteni...

Lányok tudnátok nekem segíteni? Meg tudnátok ezt magyarázni?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden, tömören leírni a dolgot.

Van egy lány osztálytársam, kb egy hónapja vagyunk osztálytársak, ott nagyon hallgatag, nem kezdeményez beszélgetést.

Rám írt születésnapomon, utána egész hétvégén beszélgettünk neten, ment a hülyeség, nem gondoltam, hogy ilyen.

Viszont ma iskolában megint előjött ez a kínos csend szitu.

Hiába próbálok kezdeményezni, szólni hozzá, egyszerűen nem akar valahogy működni a dolog :/

Válaszol rá, általában röviden, de ő sosem kezdeményez, nem tesz fel kérdést, nem dob fel semmi témát.

Egy másik lánnyal szokott beszélni kicsit, ma nekem az jött le a rövid beszélgetésükből, hogy lehet alakul nála valami párkapcsolat, de ebben nem vagyok biztos.

Nem hallgatóztam, csak a nagy csöndben ezt a beszélgetést tisztán lehetett hallani.

Kicsit össze vagyok zavarodva, hogy most tetszhetek neki, vagy csak úgy jó volt velem beszélgetnie neten vagy nem tudom.

Nem akarok se rámászni, se kellemetlenséget okozni, úgyhogy, nem igazán tudom mit kellene csináljak.

Nagyon szimpi a csaj és ha úgy alakulna örülnék, ha összejönnénk, de ha nem, akkor nem, ezzel sincs semmi baj.

Lányok, elmondanátok a véleményeteket erről?

Hatalmas segítség lenne!

2021. okt. 4. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Fiú vagyok...
2021. okt. 4. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ő írt? Lehet, hogy a barinőjével együtt írtak?
2021. okt. 4. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

az jogy beszelek valakivel nem azt jelenti hogy menthetetlenul beleszerettem

sok emberrel beszelek, megsem tetszik mindegyik

az hogy beszelt veled, nem azt jelenti hogy alakul valami koztetek

az hogy te ilyen gyorsan "beleszeretsz" az a te mentalis egeszseged szornyuseget mutatja

2021. okt. 4. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amugy azt szurnem le, rohadt gatlasos. En annak idejen nagy pofaju voltam irasban, teljesen eletkeptelen eloben. Hiaba tetszettem, mar no vagyok, szoval feladtak a fiuk.
2021. okt. 4. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam, mert 3 napon át beszélgettünk, elég sokat.

És itt ő volt a kezdeményező.

Nem szerettem még bele, csak szimplán szimpatikus.

2021. okt. 4. 19:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Meg lány testvéremnek mutattam a beszélgetést és ő azt mondta néhány dologra, hogy ez már "kacérkodás" a lány részéről.

Ugyhogy teljesen össze vagyok zavarodva.

2021. okt. 4. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!