Bejelölhetem instán?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval van angolon egy csoporttársam, akinek ma bedobta ajánlásokba az insta a fiókját. Már majdnem bekövettem, de akkor eszembe jutott, hogy az ő egyik haverja egy olyan srác, akivel egy-két évvel ezelőtt kavartam, de aztán összevesztünk és azóta sem vagyunk jóban. Fura lenne ezek után bekövetni a csoporttársamat? Nem akarok egyikükre se hajtani de nem tudom mennyire lenne ez kínos
18 éves lány
2021. okt. 4. 16:35
2/3 anonim válasza:
Nem kínos, miért lenne az? Évekkel ezelőtt történt, és amúgyse volt komoly. Azt írod amúgysem akarsz rá hajtani akkor meg mi lenne kínos?
3/3 anonim válasza:
Dehogynem akarsz. Így akarod a figyelmét magadra vonni. Különben nem érdekelne, hogy fent van-e instáááán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!