Hogy lehetnek ilyen igénytelenek az emberek?
Figyelt kérdés
Gondoltam kimozdulok, eljövök moziba. Oltári jó helyet foglaltam. Természetesen közvetlenül mellém, beültettek egy "embert". Most muszáj az ember szót használnom, de inkább egy állatra emlékeztet, ami rózsaszín, kövér, és levágják. Szóval ez az ember, ideült mellém, természetesen a legnagyobb popcornnal amit kapni lehet, extra nagy üdítővel. Meg se tudja a dobozt fogni egy kézzel. Úgy zabálja a popcornt, hogy elfárad. Csámcsog, és liheg konkrétan. De úgy, hogy első sorból is hallani lehetne (terem tetején vagyunk). Haja is undorító zsíros, testalkatát már jellemeztem. Biztos vagyok benne, hogy itt is van, aki ilyen életmódot folytat. Meg tudná magyarázni valaki, hogy hogyan lehet egy ember olyan igénytelen, hogy ilyen lesz? Mert ez nem egyik napról a másikra történik, hanem évek alatt. Nem tűnik fel, hogy nem jó amit csinál meg amivé válik? Nem zavarja?2021. szept. 30. 13:31
21/21 A kérdező kommentje:
Jah. Moziban nem érdemes. Majd ha fent lesz ncoreon akkor nézd egyszer meg.
2021. okt. 1. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!