Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem jött össze szinte semmi a...

Nem jött össze szinte semmi a külvilági céljaimból szeretnék számüzetésbe vonulni mint Yoda a Dagobahon. Egy kis területen ,megtermelni magamnak ami kell. Jól tenném?

Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most pont erre készülök. :D Már a repülőjegyet is megvettem hozzá, szóval nincs visszaút.
2021. szept. 29. 13:13
 2/10 A kérdező kommentje:

Wow szuper!

Drukkolok😉

2021. szept. 29. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Aha, de azért ha begyullad a vakbeled, vagy kigyullad a kunyhód, akkor a társadalom húzzon ki a bajból, gondolom. Ja, meg jó lenne a net, a mobil, stb...

Egyébként ha van földed, képességed, és energiád, akkor hajrá.

Ha nincs, akkor hol termelnéd meg, kinek a földjén?

2021. szept. 29. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg japánul és menj Kyotóba egy szerzetesi rendbe. Ott egyszerű életet élhetsz.Nincsenek olyan elvárások, amiket lehetetlen teljesíteni.
2021. szept. 29. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Köszi! :)
2021. szept. 29. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem így is van egy társadalom által gyógyíthatatlannak tituált betegsegem ami miatt nem tudok beilleszkedni úgyhogy ez lenne az utolsó eselyem a normalis életre. Nem kell nekem net se mobil

De elég vicces a hogy ha már agresszióval "meghódítassz" egy földet akkor a tiednek gondolod mint ahogy tette a legtöbb nyugati állam.

Istené minden illetve azé aki használja az állatokat se kéne kinyírni csak mert élni szeretnének. De amúgy valószínüleg venni fogok földet .

7/10 A kérdező kommentje:
Ez tetszik köszönöm 4es:)
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejted hogy még Yodának is volt kivel (Obi-Wan) "skype-olni" az Erő segítségével. Ha éveken át senkihez se tudsz szólni az is visszaüt.
2021. szept. 29. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem a gyűrűk urát, Yodának volt tb-je?
2021. szept. 29. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:

nem, meg is murdelt 800 éves korában, aids-es lett.

[link]

2021. szept. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!