Hölgyek, kiköltöznétek ide egy jobb élet és társaság reményében?
Logikátlan a női agy.
Nyugatra költözöl ilyen felfogással? Sok szerencsét.
(Nővel nem vitatkozom = igaza van a nőnek, de nem vallom be, mert szexista vagyok, és leesnek a heréim.)
Nos, ilyen szexista hozzáállással röhögve fognak kirugdosni minden amerikai közegből. Szerintem a feminizmus egyik legnagyobb központjában bárki rád fog nézni ilyen gondolkodással?
Manapság mindenkire rá lehet húzni, hogy szexista, ha valamiben nem ért egyet a nővel? Sőt, ha én a főzeléket szeretem, a nő a levest, akkor is már szexista vagyok?
Ha minden nőt azonnal elítélsz, hogy logikátlan, az bizony szexista, mert egyrészt egy nemre vonatkozó általánosítás, másrészt jelen esetben teljesen alaptalan.
Amiről te írsz, az az ízlés, ami teljesen szubjektív. Jaj, te nevezel más logikátlannak? :D
Legalább férfi vagyok, aki viszi előre a világot. Nem egy oldalkocsi, amit állandóan cipelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!