Hogyan szedjem ki belőle? Olyan választ nem kérek, hogyha nem akarja megmondani haggyad, ez most télleg fontos nekem!
Itt gyk-n már sok emberrel beszélgettem, és mindel olyan szintig jutott a beszélgetés hogy elmondták a nevüket, most beszélgetek szintén egy illetővel akinek meg szeretném tudni a nevét, de mindig kitér a válasz adás elől, amúgy egy nagyon érdekes, titokzatos, normális, embernek tűnik.
Hogy írjam meg neki hogy tényleg legyen belőle valami, hogy átmehetnénk facebookra beszélgetni? (Nem szerelmi kapcsolatról van szó) Mert akkor úgy megtudhatnám a nevét.
Alap esetben felejtős.
Egyéb esetben sok mindentől függ. Pl. mennyit vagy hajlandó rááldozni
"Olyan választ nem kérek, hogyha nem akarja megmondani haggyad, ez most télleg fontos nekem!"
Márpedig ez így működik. Ha nem akarja megmondani, nem kötelezheted rá.
Irigyellek, mert az én esetemben mindig elhalt a beszélgetés. Persze ennek lehet az én személyiségem is az oka.
Éppen ezért neked is azt javaslom, vedd tudomásul, hogy a szimpátia nem mindig kölcsönös. Ha és amikor eljön az ideje, majd elmondja. Addig csak élvezd a társalgást. Ha nem akar többet, akkor pedig nincs értelme erőltetni. Az ilyesmihez két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!