Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem képesek normáisan...

Miért nem képesek normáisan válaszolni ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Szeretném ha ennél kérdésnél megváltozna a véleményem.

Egysz kérkérdeztem, hogy

miért követ engem a macskám és senki mást a családokból akit ugyan annyit lát. Ide leírtam a fajtáját is a pontosság kedvéért. Válasz: Mért nem utca macskád van te mocsok.

Kérdeztem az is, hogy tudnának-e jó dínós könyvet ajánlani. Válasz: Adminok, töröljétek az üzenetet... Anti toll hívő

Egy embernek meg megírtam, hogy az állatkert nem természetes élőhely és még ő van felháborodva.

Nektek is válaszoltak már ilyen kötöszkötő életkedv ölő emberek?

2021. szept. 28. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Kérdező!

Ahogy elnézem, a nem normális válaszok itt is utolértek téged. :-)

Eddig 9 válasz volt (+1 a te kommented). Ebből kapásból 4 (tehát közel fele) azon lovagol, hogy hány betűt írtál el és milyen a helyesírásod.

Sokan élik ki magukat az internet névtelenségében, hogy kioktassanak és cseszegessenek másokat. Ez az ő ostobaságuk, ne vedd magadra!

2021. szept. 29. 07:50
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Az nem ostobaság, ha valakinek felhívjuk a figyelmét a hibájára. Vagy te azt hiszed, hogy tökéletes vagy, és még soha senki nem mondta neked, hogy neked is bőven vannak hibáid?

A kérdező hibája pl. az, hogy nem tud helyes írni (általános iskolában illett volna ezt megtanulni), tehát sose késő gyakorolni, hogy ne égesse le magát emiatt.

A kérdés jellegétől is függ egyébként, hogy mennyire érdemes rá "normálisan" válaszolni. Ha valaki h..lyeséget kérdez, akkor h..lyeséget is fog rá kapni. Egyébként az a két kérdés, amit a kérdező ide példának feltett: 1. kérdezzen meg egy állatszakértőt, itt szerintem nem talál olyat. 2. Google: dinós könyvek, Enter. Ilyen egyszerű. Egy csomó könyvet feldob az internet, csak egyesek még erre is lusták, hogy használják a keresőt!

Nem mindig a kérdésre válaszolókat kell szidni, hanem először nézzük meg a kérdést, annak szövegét és a kérdezőt egyaránt, mivel lehet, hogy a fejétől bűzlik a hal.

2021. szept. 29. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:

a 11-es leírta a lényeget:

feljön ide a sok átlagos képességű, való világban elnyomott átlag proletár árufeltöltő, h úgy vezesse le a feszültséget, h mindenbe beleköt.

a kedvenceim a szereptévesztésben szenvedő idi.tóták, akik azt hiszik, tanítani, nevelni kell, vagy eldönteni, h hogy volt-e értelme kiírni a kérdést.

kíváncsi vagyok, ezek a hatalmas zsenik hogy néznek ki és mit dolgoznak. van egy olyan sejtésem, h nem épp kigyúrt programozók.

2022. febr. 28. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!