Olá népek! Szép estét nektek! Milyen napotok volt? Mi a terv mára?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 18:42
A kérdező szavazást indított:
Király!
Egész jó!
Elment...
Rossz
Ocsortány
Egyéb:
21 szavazat
1/9 anonim válasza:
Jó nap volt, nagyon köszönöm! 🙂
2/9 anonim válasza:
Milyen mára, már este van... palacsintát sütök vacsira, és benyomom egy tv sorozat alatt.
3/9 anonim válasza:
Szörnyű volt.
Holnap is az lesz.
4/9 anonim válasza:
Eddig uncsi, nade este nagy buli lesz
Felmegyek egyik haverhoz, házibulit tart, elvileg sokan lesznek, fullos csajok, egyiknek sokak szerint tetszek!
Szerintem elleszek :D
5/9 A kérdező kommentje:
nyami, szeressül a palit :P Jó étvágyat!
3-as kitartás! Mi a gond?
4-es csapj a lecsóba, drukkolok!
2021. szept. 27. 18:53
6/9 anonim válasza:
Jó napom volt,ma foglaltam buszjegyet hétvégére,hogy végre meglátogathassam a páromat:)
Neked milyen napod volt,kedves Kérdező?
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok.
Kösz.
Hiányzik valaki, akinek nem hiányzom.
8/9 anonim válasza:
Borzalmas napom volt, mert beteg vagyok már egy hete és amúgy egy lelki kínszenvedésen megyek keresztül és ráadásul senki nincs, aki segítene rajtam.
9/9 anonim válasza:
Nem volt valami jó nap, úgyhogy már örülök, hogy lassan vége, pedig elég jól indult :c Hátha a holnap jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!