11/17 anonim válasza:
Igen, főleg az édességeket. Viszont idegenek előtt vagy munkatársak előtt nem szívesen eszem.
12/17 anonim válasza:
Sajnos imádok enni. Mindent megeszek, ami csak elém kerül és nagyon sokat zabálok. Egyelőre nem vagyok kövér, de idegesítő, hogy a többi ember mindig megbámul, hogy mégis hogy lehet ilyen sokat enni. Stressz vagy szomorúság hatására pedig még éhesebb leszek.
13/17 anonim válasza:
Nem szeretek. Ha nem lenne létszükséglet, nem ennék. Az anorexiások meg pont, hogy szeretnének enni, egész nap az evésen kattog az agyuk, de a betegségük miatt vonják meg maguktól.
14/17 Senior Séf válasza:
Szeretek enni, és meg is teszem naponta ötször.
15/17 anonim válasza:
Nekem az evés az egyetlen öröm az életemben :/
16/17 anonim válasza:
Imádok enni,szerintem ez az egyik legjobb dolog a világon,de nagyon megválogatom,mit eszem!Hétfőtől péntekig csak zöldséget+ gyümit,így 7végén"bűnözhetek",és akkor amit csak megkívánok,de fő a mértékletesség és a sport,így vékony maradok,így ez a fajta élvezet-is-megmarad.Sosem értettem,h lehet nem szeretni enni,pláne,h vki feljebb írta,h neki kényszer az evés!OMG
17/17 anonim válasza:
Én húsimádó vagyok, főleg a grillezett, rántott, és pörkölt dolgokat szeretem. Gyerekkorom óta dagadt disznó vagyok. Megpróbálok minél kevesebbet enni, és inkább finomakat, hétvégi minőségű kajákat. Kenyeret sem eszem hozzá. Egy hétköznapi főzelék miatt el sem megyek ebédelni, inkább nem eszem semmit. 2 szendvicsen elvagyok aznap, ha nem ízlik az ebéd és kihagyom. Ha 2-3 napig nem biciklizem, akkor viszont nem is kívánom a nehéz kaját, és egy fokhagymás pirítóst reggelizem, 1 kefirt eszem zsemlével ebédre, meg gyümit uzsonnára, és jóllakottnak érzem magam. 100 kiló alatt 30 éve nem voltam, de alig van más élvezetem az életben a kajáláson kívül. Talán még a barkácsolás. Amiatt van úgy, hogy este veszem észre, hogy elfelejtettem enni, és szúr már a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!