Kivel veszed fel a szemkontaktust az utcán? mennyi ideig?
Figyelt kérdés
en altalaban mindenkivel felveszem aki szembejon velem, es addig nem torom meg, amig az illeto el nem nez.
ettol dominansnak erzem magam egy par pillanatig, nagyon szeretem csinalni. ti hogy vagytok ezzel? 19L
2021. szept. 12. 12:35
1/14 anonim válasza:
Nőkkel szemben igyekszem felvenni a szemkontaktust pár msp.-ig.
2/14 anonim válasza:
Nem igazán keresem a szemkontaktust idegenekkel. Néha a villamoson összenezunk egymással, de ennyi. Eszembe nem jutna a szemébe bámulni hosszan bárkinek is. 😂
4/14 anonim válasza:
A hangulatomtól függ, nem a szembejövő személytől.
5/14 anonim válasza:
Velem egyidős lányokkal próbálom, sikertelenül...
6/14 anonim válasza:
Bárkivel aki velem szembejön.
7/14 anonim válasza:
Ezek szerint nem nagyvarosban laksz. A testeket erzekelem, es kerulom az utkozest.
8/14 anonim válasza:
Jó nőkkel, de csak fullosokkal. Mindig sikerül, olyan pacek vagyok mindegyiknek bejövök :D
24F
9/14 anonim válasza:
Senkivel sem.
Ahogy látom általában mások is így vannak ezzel.
10/14 anonim válasza:
Senkivel. Azért vagyok az utcán, mert dolgom van, nem azért, mert a szembejövő vadidegeneket akarom bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!