Van egy mentális betegségem. A betegség miatt sokkal inkább egyénként gondolkozok. De én szeretnék a társadalom hasznos része lenni. Mit tegyek ennek érdekében?
Figyelt kérdés
Részletekbe annyira nem mennék bele , mert elvinné a témát szerintem , de milyen dolgokat tudnátok javasolni , hogy értékes/hasznos legyek mások számára?2021. szept. 8. 16:25
1/6 anonim válasza:
Hát anélkül hogy tudnánk miben vagy más, nehéz válaszolni, csak általános dolgokat lehet így írni.
Menj szemetet szedni, segíts menhelyeken, stb
2/6 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy egyénként gondolkodsz? Önző módon csak magadra gondolsz? Mert akkor baromi egyszerű a dolog: gondolkodj el mindig, hogy a veled kapcsolatban lévő embereknek mire van szükségük. Nem kell túlpörögni ezen, olyan egyszerű dolgokról is lehet szó, hogy pl. a buszon nem állsz meg az ajtóban, hanem beljebb mész, hogy elférjenek tőled. Ilyesmikre van szüksége a társadalomnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Hát úgy értettem hogy egyénként gondolkozok , hogy elég akaratos vagyok és nem tűröm hogy parancsolgassanak nekem.
De valahogy emiatt sajnos az emberi kapcsolataim is csorbát szenvednek:/
2021. szept. 8. 16:49
4/6 anonim válasza:
Légy író, költő, műfordító, ezek többnyire magányos tevékenységek, nem feltétlen kell másokkal viaskodni.
5/6 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér:D
2021. szept. 8. 18:48
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a környezetedben élő idősebb embereket, hogy tudsz-e segíteni nekik valamiben. Pl. kutyasétáltatás, bevásárlás, cipekedés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!