A covid-19 ellni oltást ellenző konteósok nem gondolnak bele ezekbe?
Én teljesen megértem, ha valaki nem akarja beoltatni magát, hisz ez egy kísérleti vakcina, lehetnek mellékhatásai, de olyan marhaságokat ne állítsunk már, hogy chip van benne, meg hogy szándékosan meg akarnak mérgezni stb.
Azokat is megértem, akik hisznek összeesküvés-elméletekben, én is hiszek valamelyekben, de fontos, hogy gondolkodjunk racionálisan, de fontos, hogy ne fogadjunk be mindent és legyünk kritikusak is.
1. Miért lenne chip, egy nem kötelező, választható, kb. 1 éves vakcinában? Ha a háttérhatalom meg akarja figyelni az embereket és mondjuk ha tényleg chippelni akarnának, azt mondjuk megtehetnék közvetlen a születés után vagy a kötelező oltásokkal.
2. Ha tényleg meg akarnának mérgezni, azt miért egy oltással tennék? Annyi más mód van erre, például a biológiai fegyverek.
3. Ha tényleg az egész vakcina egy hatalmas összeesküvés lenne, akkor miért úgy csinálná ezt a háttérhatalom, aminek a legfejlettebb eszközök is (akár titkos eszközök is) a segítségükre lehetnének, hogy ezt még civil emberek is észre tudják venni?
4. Ha a háttérhatalom tényleg befolyásolni és megfigyelni szeretné az embereket, akkor azt miért csak most kezdené? A háttérhatalom nagyon régóta létezik, ha létezik, egész eddig nem állt volna érdekükben megfigyelni és befolyásolni ilyen vagy más módon az embereket?
5.
Ha a háttérhatalom tényleg befolyásolni és megfigyelni szeretné a társadalmat, akkor azt miért éppen most kezdené? Volt sok másik VALÓDI, sokkal nagyobb vészhelyzet, amikor az emberek jogosan féltek és rettegtek, mert valóbban veszélyben volt MINDEN ember (pl.: háborúk, sokkal pusztítóbb járványok, természeti katasztrófák stb.), miért nem azt használták volna ki? Sok ember annyira nyugodt most, hogy be sem oltatta magát, ha tényleg a megfigyelés lenne a cél, ezt hogy engedhetnék meg maguknak?
Én nem vagyok konteós, de aki konteós, annál valamilyen kezeletlen mentális probléma áll a háttérben.
Én egyedül a hosszútávú mellékhatásaitól félek, illetve hogy páran rosszul lettek, meg is haltak az oltás után.
A konteóról: ma nyíltan beszélnek arról, hogy a vírus laborból származik. Az usában, a kongresszusban, arról értekeztek, hogy a kínai tudósok 2015 óta gyűjtenek a barlangokból koronavírus törzseket. Azt is kimondták, hogy a who-val közösen próbálta a kkp elszabotálni a vizsgálatokat.
Ugye 2020 elején, ha ezt kiírtad a arcoskönyvre tiltottak. Máshol meg laposföldhívő lettél egyből, mert a denevérről ugrott tobzoskára, majd onnan az emberre😂. Mindenki a kínaiakra ugatott, hogy azért van ez, mert mindent megzabálnak😄.
Kb. épeszű ember nem jön a chipsezéssel, ez még a covid-19 oltási propagandát ellenzők köreiben (igen, sok ilyen ismerek) is vicc számban megy. Az oltáspropagandának könnyebb úgy tekinteni a nem beadatókra, mint félkegyelmű konteósokra, mert ha nem ezt tennék, akkor az érveikre kellene reagálni.
Adalék ahhoz, amit a 4-es írt: 2020-ban konteósnak bélyegeztek, amikor egyesen már sárga csillagot vizionáltak, ha az oltási igazolványról esett szó. Ma mi történik? Több országban teljesen természetessé kezd válni, hogy diszkriminálnak az eü ellátásból, szórakozóhelyekről, munkahelyekről stb. oltási igazolvány híján, miközben még a vakcinagyártók sem mondják, hogy az oltás 100%-ban véd, de mégis csak az oltatlantól kérnek PCR tesztet.
+2 adalék: hall bárki manapság a médiában a tünetmentes COVID-osokról? Ez a diskurzus megszűnt, már csak lélegeztetőgépen haldokló COVID-osokról számol be a média, hogy fokozza a rettegést.
A háttérhatalom ugyanolyan suta kifejezés, mint a fronthatalom, vagy az előhatalom; egyik sem értelmes. A hatalom a képességet jelenti valaminek a megtételére. Miért aggatnál rá plusz kifejezést, mikor azzal csak nevetség tárgyát (trágyát) képezné!?
Megfigyelés? :D Most kajak félviccbű kérdem: hallottál már a patriot act-ről? :D Ez az egész herce-hurca biztos nem erről szól, de, rugózz csak ezen, ha úgy jól érzed magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!