Hogyan koptassak le egy fiút messengeren akin érzem, hogy komolyan akarja és én meg tudom, hogy nem akarom őt, már a talit mondja nekem mindig, hogy már jó lenne talizni, mondjuk közelben lakik de én akkor sem akarok vele semmit.?
Figyelt kérdés
Mik a legjobb lekoptatós szövegek? Mert Hétvégén akar talizni velem! Nincs túl sok időm lerázni már, nagyon nehéz makacs természet!2021. szept. 8. 06:12
11/13 anonim válasza:
Tudom, hogy elképzelhetetlen, de ha minden kötél szakad, lehetnél egyenes és őszinte is, akár.
12/13 anonim válasza:
így van..mondd meg neki őszintén és egyenesen...bár én azt nem tudom felfogni, hogy ha amúgy nem vagy valakire kíváncsi, miért is folytatsz vele beszélgetést, minek állsz le vele?
13/13 anonim válasza:
Nem mindenki olyan tahó mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!