Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudok egyetemen barátkozni?

Nem tudok egyetemen barátkozni?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista vagyok és nem tudok barátokat találni. Sajnos mindig is voltak nehézségeim ezen a téren. Ha sikerült is barátságra lelnem, akkor nem tudtam elmélyíteni a kapcsolatot, viszont most egyáltalán nem találok barátokat. Addig eljutottam, hogy szóba állok emberekkel, de ennél tovább nem tudok haladni. Voltam több egyetemi eseményen is, azokon több emberhez is oda csapódtam, beszélgettünk, együttműködtünk. Több random emberrel is beszélgettem már, de semmi. Tudom még csak nemrég kezdődött el az egyetem, de akkor is elveszettnek érzem magamat. Valahogy sehova sem illek be. Úgy érzem esélytelen hogy olyan személyt találjak, akivel bármi közös is van bennünk vagy legalább elviselne. Sajnos több régebbi visszajelzés is megerősíti hogy furcsa szerzetnek tartanak általában. Ezt igyekszem rejtegetni az új helyen, próbálok teljesen normálisnak tűnnik. Lehet ez a probléma? Hogy rejtegetem ''magamat''és így még furcsábbnak tűnök?

2021. szept. 7. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Hova jársz? Én is hasonló helyzetben vagyok.
2021. szept. 8. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre jársz?
2021. szept. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!