Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szoktál csinálni, ha...

Mit szoktál csinálni, ha nagyon egyedül érzed magad?

Figyelt kérdés

2021. szept. 6. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elhívok egy barátot vagy családtagot egy hosszú, egész napos kirándulásra, vagy ha ez nem megoldható, filmnézéssel próbálom elterelni a gondolataim.
2021. szept. 6. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Kimegyek játszok a kutyámmal, számítógépezek,vagy veszek egy üveg vodkát és iszogatok, filmet nézek vagy kiverem... KB le is írtam az összes hobbim is:d
2021. szept. 6. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Feljövök a GYIK-re. :)
2021. szept. 6. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Zene hallgatok.
2021. szept. 6. 20:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy festek
2021. szept. 6. 20:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Messengeren beszélgetek a barátaimmal/elhívom talizni azt, amelyikről tudom, hogy igent mond/próbálok több időt tölteni öcsémmel/művészet(rajz, festés, írás...egyéb)

Ha nagyon nincs motivációm semmire, akkor csak sírok és ölelgetem a párnát, hibáztatom magam, hogy miért vagyok egyedül és másokat, hogy ennek nem így kéne lennie, majd egy idő után elalszok és fészekszerű hajjal, karikákkal a szemem alatt kelek fel, ami emlékeztet rá, hogy nem voltam és még mindig nem vagyok jól.

2021. szept. 6. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Becsüld meg, hogy van kikkel beszélgetned messengeren. Tapasztalatból mondom.
2021. szept. 6. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Köszi!

Egy időben amúgy jobb lett volna, ha nem lett volna...Valaki teljesen elvitte az önbizalmam és abból épülgetek valamennyire. Aztán egy baráttal legjobb barátok lettünk, de nincs időnk mostanában annyira egymásra, mert mindkettőnknek kellene másokkal is jóban lennie, úgyhogy, ha egyedül vagyok, akkor jobban egyedül érzem magam, mint eddig.

2021. szept. 6. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Megkönnyebbülök és lazítok. Képes vagyok ilyenkor semmi hasznosat csinálni fél napig. Görgerni értelmetlenül a facebook-ot, szörfölni itt a kérdések között, nézni a tv-ben valami gagyi filmet ezredszerre a tengernyi reklámmal stb.
2021. szept. 7. 07:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Elterelem a gondolataim. Olvasok valamit, vagy sorozatot nézek, esetleg vicces videókat. Legtöbbször viszont feljövök ide :)
2021. szept. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!