Nem szeretek, de ha nem csak átrohanok a szemközti boltba akkor naponta kell, egyébként 2naponta
2021. aug. 31. 15:49
12/22 anonim válasza:
Utalom, a hajamat is, szoval ha megyek a varosba vagy valahova, akk kb mindig.
Szoval kb majdnem mindennap
2021. aug. 31. 16:45
13/22 anonim válasza:
Minden nap mosom mikor zuhanyzok. Nem azt mondom, hogy szeretem, de bajom sincsen vele, szeretek a víz alatt állni.
Mondjuk amikor hosszabb és szárítani kellene, fésülni, stb azt én sem szeretem.
2021. aug. 31. 17:49
14/22 anonim válasza:
Minden nap mosom. Semleges. Nagyon egyenes, erős szálú a hajam, szóvál magától szétáll minden irányba. Emiatt ha megyek ki (tehát kb. minden nap), akkor mindig beszárítom előtte, ennek a része a hajmosás, majd lefújom, hogy megtartsa az alakját. Majd este a zuhanyzásnál is megmosom. Az, hogy mennyire zsírosodik, az étrendemmel változik. De mondjuk télen, ha nem megyek ki, otthon maradok, akkor 2 - 3 napot is kihúzok úgy, hogy nem mosok hajat, nem zuhanyzok, mert sem büdös nem leszek, sem ragacsos, koszos a hűvösben. Tehát természetesen ilyen 2 - 3 nap elmúltával zsírosodna úgy, hogy mosni kelljen.
2021. aug. 31. 19:23
15/22 anonim válasza:
Nem szeretek,de csak azért mert szinezve van a hajam és minden hajmosás után egyre fakóbb.
2021. aug. 31. 20:00
16/22 anonim válasza:
Hetente 1-2-szer. Ha ennél gyakrabban mosok kiszárad és tartástalan lesz a hajam.
2021. aug. 31. 20:30
17/22 anonim válasza:
Kb 9-10 naponta de nagyon hosszú és nagyon dús hajam van
Mosni szeretem, szeretem ha vizes, kifésülni és szárítani utálom
2021. aug. 31. 21:22
18/22 Metionin válasza:
Hetente és utálom. Nem is maga a mosás, inkább a szárítás sok idő és macera.
2021. aug. 31. 21:57
19/22 anonim válasza:
Hetente 1-2 alkalommal. Szebb, ha 2x mosom, de szerencsére nem mindig igényli a hajam.
Viszont nagyon nem szeretem a procedúrát. Maga, a tényleges mosás, még elmegy, de a szárítás, fésülés, igazítás, utána elpakolás már nagyon hosszadalmas, és sokszor nem is vagyok teljesen megelégedve olyankor a hajammal.
Vastagszálú, dús és hullámos/göndör, szóval nem a legkezelhetőbb :D
2021. aug. 31. 23:45
20/22 anonim válasza:
Amikor kedvem szottyan szeretek igen de sampont nem szoktam használni csal vizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!