Megéri éhezni bizonyos statusszimbolumokert (bmw, ifon, stb)?
Figyelt kérdés
Karpotol a sok nelkulozesert az erzes, amikor a statusszimbolumok meglete miatt tobbre nezik az embert?
Ide sorolnam a kondit is bar ott az ehezes kicsit furcsan ertelmezheto.
Okosabb pl miert nem akar lenni senki, miert mindenki csak menobb szeretne lenni?
Természetesen azert irok ki ilyen kerdest mert en tini koromban meg utana sem voltam menő.
Viszont nekem nincsenek most megelhetesi gondjaim mert kifizetodo a kockasag.
persze a meno gyerekek nagyobb resze felnott korban is meno marad.
2021. aug. 16. 12:21
21/24 anonim válasza:
19: azért, ha az ember nem használja agyon a telefonját és utánanéz, milyen terméket vesz, nem fog 2 éven belül kinyiffanni a telefon. Mondjuk a 18-asnak sincs igaza, mert ez nem attól függ hogy iPhone vagy Samsung. Nekem a Huawei, Samsung is bírta 5 évig (volt olyan Samsungom, ami nem, de az az én saram, kellett volna néznem véleményeket vásárlás előtt).
22/24 A kérdező kommentje:
azert lassatok be h manapsag mar nem te hasznalod a telefont csak nyomkodod amit az orrod ala tesz illetve jaratod rajta az adatbanyaszaton az aramert cserebe amit te fizetsz
2021. aug. 16. 16:20
23/24 A kérdező kommentje:
a bmw sznobnak uzemen h van a csaladunkban egy golddigger no aki 26 evesen mar ki is szallt a munka vilagabol
es kepes volt vetetni egy mercit mert neki a 7es bmw derogalt
mar az se volt eleg jo
2021. aug. 16. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!