Megéri éhezni bizonyos statusszimbolumokert (bmw, ifon, stb)?
Karpotol a sok nelkulozesert az erzes, amikor a statusszimbolumok meglete miatt tobbre nezik az embert?
Ide sorolnam a kondit is bar ott az ehezes kicsit furcsan ertelmezheto.
Okosabb pl miert nem akar lenni senki, miert mindenki csak menobb szeretne lenni?
Természetesen azert irok ki ilyen kerdest mert en tini koromban meg utana sem voltam menő.
Viszont nekem nincsenek most megelhetesi gondjaim mert kifizetodo a kockasag.
persze a meno gyerekek nagyobb resze felnott korban is meno marad.
“Ami óta” 🤣🤣🤣
Igen igen igen! És van lejjebb!
👍
Ez igencsak előítélet, tévhit.
Iphone-ról írok, bmw-vel járunk, és még sorolhatnám…de a hűtő is tele nyugodjál meg, sem mi sem a gyerekeink nem éheznek. 😅
Azért vásároltuk a fent említett dolgokat, mert 1.megtehetjük úgy, hogy nem kell lemondani az ezeknél fontosabb dolgokról. 2. ezek tetszettek, örömet szereztünk magunknak vele.
Azért, mert ezek az emberek gyors megbecsülést akarnak, nem látják át az ok-okozati összefüggést a tanulás és a siker között, vagy ha igen, akkor azzal áltatják magukat, hogy "hát az úgyis úrifiúknak való, pénzes embereknek; ilyen melóscsaládból származó embereknek, mint én, nem való az egyetem, pénz nélkül fel sem vesznek" meg "hát hogy tudtam volna tanulgatni az érettségire, ha már 16 éves koromban el kellett mennem dolgozni, hogy ne éhezzünk".
Az meg, hogy megéri-e? Az ember személyiségétől függ. Van, akinek a megbecsülés és a népszerűség annyira fontos, hogy még akkor is boldog, ha 2 napja nem evett vagy csak száraz kenyeret, ha közben elismerően bólogatnak a telefonját nézve.
A kondit meg azért ne keverjük ide - azt a többség nem státuszszimbólumság miatt csinálja, hanem hogy egészségesebb legyen és jobban nézzen ki. Inkább legyen vkinek kevesebb pénze, minthogy úgy nézzen ki, mint egy telisz...t Liberó, és akkor már édes mindegy, hogy mellette anyuval él 2 fillérből vagy kockul havi 1milliós fizetéssel, ez egyik esetben sem vonzó.
"5 évig igy nem kell foglalkoznom a telefon témával"
Főleg mikor 2 év után kinyiffan.
az ifon vonalat a mekis dolgozok miatt hoztam be
vicces amikor nekik van megjelenes utan egybol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!