Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Összemennél mással egy nőért?

Összemennél mással egy nőért?

Figyelt kérdés
Sajnos olyanokkal kerülök kapcsolatba, ahol másnak is kéne a csaj, és minél hamarabb ütök ha kell, annál biztosabb a dolog.
2021. aug. 15. 20:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt intelligens embereknél ez úgy szokott működni, hogy a nő koptatja le a nem kívánt személyt magáról, ha pedig az nem érti meg, egyszerűen ráhívja a rendőrséget, mert az már az a kategória, nem pedig a saját kanját küldi háborúba.
2021. aug. 15. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem az a nő is annyit ér, akinek attól férfi egy férfi, hogy körbe hugyozza a territóriumát naponta tízszer. Üljön bele akkor a főtéri szökőkút csúcsába!
2021. aug. 15. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Soha
2021. aug. 15. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezek itt szerinted verekedtek valaha az életben?? Ha lenne feleségük ami sose lesz, és azt bàntalmaznàk ezek akkor sem tennének semmit. Illetve igen sírva fakadnànak és remegő hangon nagy nehezen hívnàk a 112. Elég régóta tanulmányozom itt ezeket szóval tudom hidd el. Ezek nem férfiak. Konkrétan szerintük senki nem tud verekedni és mindenki gyenge. Csak a boxoló meg társai csak azok tudnak. Ha ki rabolnak vagy elrabolnak is hagyjad magad mert úgy sincs esélyed. Nagyon vicces. Én már nagyon megnézném ezeket élőben. Kik ezek??
2021. aug. 15. 22:19
 15/21 A kérdező kommentje:

Azt gondolom hogy nem a tanultak fognak egymásnak ugrani, de hátha akad itt olyan aki bevállalna egy lepattant fogat, bedurrant szemhéjat.

2021. aug. 15. 22:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy összemennék-e? Persze, örömmel. Mindig is tudni akartam milyen a törpék élete, az meg hogy más is összemegy az nem zavar... Ennyi öröm neki is jár😁
2021. aug. 16. 03:53
 17/21 anonim ***** válasza:
15. Ha úgy hozza az élet akkor verekedni kell ha tanult ha nem. Egyébként az itt lévő emberek nagy része nem tanult. De mindegy nem is ez a lényeg. Egy ribiért én sem verekednék, de ha valakinek családja van vagy komoly kapcsolat és olyan van akkor meg kell védeni.
2021. aug. 16. 07:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem éri meg. Ha nem tetszem a nőnek, úgysem fog járni velem.

Ha meg igen, akkor feltételezhető visszautasítja a másik fiú közeledését.

2021. aug. 16. 08:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Én biztos nem hagynám, hogy egy csicska elvegye előlem a nőmet!
2021. aug. 16. 10:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Smells like Borsos
2021. aug. 21. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!