Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olyan lehetséges, hogy valakin...

Olyan lehetséges, hogy valakinek összemennek a mellei?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de konkrétan ezt vettem észre magamon. Azt nem tudom pontosan, hogy mikortól kezdett el hivatalosan nőni a mellem, mert már 8-9 éves koromban éreztem ott "csomókat", de ilyen kis topokat csak 10-11 évesen kezdtem hordani, mert akkor már látszódott is. Az osztálytársaim irigykedtek rám, mert rendesen már átlagos méretű melleim voltak 6.-ban, viszont most alig vannak, lengébb felsőkben nem is látszanak. A régi képeimen is ezt veszem észre, és a régi melltartóimat se töltik már ki teljesen... Az a legjobb tippem, hogy a pubertás kezdetekor tele van az ember hormonokkal, mostanra meg már lecsillapodott, vagy nem is tudom, a neten se találok erről semmit.

Szóval ez normális? Valakivel volt hasonló? 16/L

Ja, és privátokra nem vagyok hajlandó válaszolni.

2020. okt. 26. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogytál le? Akkor összemegy
2020. okt. 26. 11:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sovány vagy, vagy fogytál esetleg?!
2020. okt. 26. 11:24
 3/6 anonim válasza:
100%
Szia! A nővéremmel ugyanez történt, neki 5kg fogyástól mentek össze a mellei. Régen 75B-t hordott, most 70A-t. Egyébként 26 éves. Többet sajnos nem tudok segíteni, lehet hogy izmosodtál, fogytál, vagy szimplán csak a testtartásod és egyéb tényezők miatt megváltozott az alakja.
2020. okt. 26. 11:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos pont, hogy híztam azóta elég sokat. A testtartásom valóban borzalmas, de mindig is az volt, szóval ez nem újdonság.
2020. okt. 26. 11:31
 5/6 anonim válasza:
Sajnos akkor nem tudom mi lehet a baj.
2020. okt. 26. 11:36
 6/6 anonim válasza:
De szerintem ne izgulj miatta, tuti nem komoly.
2020. okt. 26. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!