Már előre félek, hogy újra jön majd az online oktatás. Tudnátok tippeket adni, hogyan vészeljem át?
Mióta elkezdtem a középsulit, bejött az online oktatás is. Ez lesz a 3.évem és már előre elegem van. Nem sok barátom van, de online oktatás, nyári szünet alatt 0. Már előre idegesít mi lesz ,ha idén is lesz online.
Tudnátok adni tippeket, hogyan vészeljem át?
A barátkozás témán már rajta vagyok.
Figyelj, én se akarok online-t. Már a tököm tele volt vele, hogy a gimis éveimet online kell töltenem, szóval nem vagy egyedül.
Amit tenni tudsz, hogy még csak gondolni sem gondolsz rá. Nyilván előfordulhat, de nagyobb az esély arra, hogy ilyen szintű szigorítások már nem lesznek. Szóval tudod reménykedj, a remény hal meg utoljára.
A suliban pedig barátkozzál, jelentkezzél minél több programra, legyél aktív, élvezd ki, hogy viszonylag szabadság van.
Ne féljél előre, inkább töltsd el hasznosan az időt,ne ezen járjon az agyad. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz online,jellemzően ezt azok mondják,akik remekül elvoltak a számítógép előtt,mert utálják a sulit.
De ők is nagyon jól tudják,hogy nem az a normális élet, és nem leheg mindent megúszni és éveket otthon tölteni. Később rájönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!