Szerinted mit gondolhatott?
Figyelt kérdés
Be kellett mennem egy terembe ahol csak ő volt, és végig nézett, tartotta a szemkontaktust meg mosolygott rám, amíg ki nem mentem.
(Nyári munkahelyemen törtent és 18 vagyok)
2021. aug. 10. 01:11
11/12 anonim válasza:
Bement. Nézett. Kiment.
Nem tudom mit kéne ezen ragozni. Az emberek ilyen dolgokat csinálnak egyfolytában 🤷♂️ talán arra lehet leginkább következtetni tehát, hogy ő is egy ember 😅
12/12 anonim válasza:
Nem viccelt a 9-es. Tényleg ez van. Bár én inkább azon szoktam gondolkodni, hogy tágul a nyaka alánynak, ha lenyomom a f*rk*m a tork*b*.
Tényleg ez van akkoris, ha nem hiszed, vagy viccnek gondolod. Nincs gondolatrendőrség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!