Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megismertem egy fiút akivel...

Megismertem egy fiút akivel azt szeretném, hogy csak barátok legyünk és ne fajuljon tovább az ügy szerelembe, mert nekem ezzel a fiúval egy baráti kapcsolat többet ér mindennél. Hogyan érjem el ezt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet. Ha beindul a kémia, akkor vége, és onnantól sosem lesz már csak barátság. Persze lehet, hogy sosem lesz ilyesmi, és végül örökké fennmarad a barátság... szóval én azt mondom, hogy ezt megbeszélitek, kimondjátok, és kész. Ha valakinél kialakul valami, akkor abból lesz a legkisebb sérülés, ha minél előbb lezárjátok az ismertségeteket. Vagy lehet olyan is, hogy egyszerre indul be a dolog... akkor meg úgysem fogod megbánni, ha összejöttök.
2021. aug. 9. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet szabályozni. Ha az egyik érzelmileg, szexuálisan vonzodik, akkor nem barátkozni akar, es nem hinném hogy ezt barátságga lehet mérsékelni. Legfeljebb tisztázni lehet vele, és ha mind a kettőnek megfelel a baratsag szemben egyoldaluviszony, akkor csináljátok. Aztán ha egyszer elege lesz a viszontzatlan szerelemből, akkor majd megszakítja az egész kapcsolatot.
2021. aug. 9. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan vállalkozás, mint egy kecske elé letenni egy fej káposztát és megértetni vele hogy maximum csak nézegetheti.. :D :D
2021. aug. 10. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes erőltetni. Ha ő többet akarna, hagyd a francba, szakítsd meg vele a kapcsolatot, lesz majd más barátod.

Vagy barátkozz homoszexuális pasival és akkor az tuti nem fog többet akarni. Vagy barátkozz csak lányokkal.

Ha ő tud rád haverként tekinteni valami okból, mondjuk nem vonzódik hozzád, akkor marad a barátság, de ha neki nem megy, akkor meg kell szakítani a kapcsolatot, nem pedig kínozni szegényt. Meg magadnak hamis barátot szerezni.

Semmi értelme görcsösen ragaszkodni emberekhez.

2021. aug. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!