Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megismertem egy fiút akivel...

Megismertem egy fiút akivel azt szeretném, hogy csak barátok legyünk és ne fajuljon tovább az ügy szerelembe, mert nekem ezzel a fiúval egy baráti kapcsolat többet ér mindennél. Hogyan érjem el ezt?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak rajtad múlik. ha ő többet akar, akkor veszett ügy.
2021. aug. 9. 17:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Allandoan tartani kell a hatarokat.

Nekem vannak olyan barataim akik korabban nyomultak de már megsźokták hogy csak programozunk jokat dumálunk es max egy olelésnél tovabb soha nem mehet el.

És elvagyunk évek óta.

Csak a mostani barátom törte meg az egészet a spanokkal azzal hogy mindenkitol eltilt.

2021. aug. 9. 17:52
 3/14 anonim ***** válasza:
eltilt?? miért hagyod?
2021. aug. 9. 17:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Mondd ki neki ezt, úgy a legtisztább! És mondd el neki, hogy leharapod a fejét, ha bepróbálkozik, neked nem arra kell :D Ha megérti, okés, ha nem, akkor meg nem ő kell neked úgysem
2021. aug. 9. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Leharapod a fejét😂😂😂😂
2021. aug. 9. 17:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Én meg tudom érteni azt, aki eltiltja a párját azoktól, akik korábban nyomultak rá, vagy esetleg ő rájuk.

Azt nem lehet biztosra tudni, hogy a másik mit érez. Lehet vannak még szerelmi érzések benne, csak nagyon jól leplezi. Ha meg vannak, akkor meg az milyen barátság, ahol az egyik félnek mindig vissza kell magát fogni és valójában nem elégedett a helyzettel, de tetteti, hogy igen?

Vannak bizony szituk, amikor azt hinnéd, tényleg beletörődött meg semmi jele annak, hogy többet akarna, de a szívébe nem látsz bele. Én már átéltem ezt, semmi jele nem volt, nagyon jól elrejtette direkt, hogy amúgy többet érez irántam, de aztán kiderült az igazság.

És fordított helyzetben is voltam, amikor az én páromnak volt egy ilyen személy az életében és csak a baj lett belőle. Közben amúgy annak az illetőnek nem is jelentett semmit, mert csak kihasználta a páromat (a páromnak tetszett régebben az a másik) szóval mondhatom nagyon igazi volt ez a "barátság".

Én úgy gondolom, hogy semmi értelme olyannal barátkozni, aki régebben nyomult, mert nem tudni mit érez és nagyon sok félreértés lehet belőle meg veszekedés és különben is, legyen fontosabb a párkapcsolat mint egy ilyen barát. Olyanokkal kell barátkozni, aki nem nyomult sose, mert a párunkat nem lehet belekényszeríteni egy helyzetbe, ami neki nem jó. Párunk egy van, de barátunk még sok lehet.

2021. aug. 9. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:

A párom is ugy gondolja hogy egyik srác full szerelmes belém a vak is latja, a masik szerinte meg akar d.gni csak hagyja hogy a sok víz partot mosson, és a párom azt mondja ő Minden férfin átlát. (Van akit fel is hívott elbeszélgetni vele mert én bejelöltem).

Azt meg magas ívben lesz.rja hogy igenám, csak nekem ezek 5-10 éves ismerettségek(15 éves koromtól)..mégsem fekudtem le velük. Az őt nem érdekli. Ha bármelyikkel is találkozom, és megtudja, vége. Pont.

2021. aug. 9. 18:27
 8/14 anonim ***** válasza:
2.voltam
2021. aug. 9. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Ja és online szerelmem is volt. Kb 500 km re van a srác, naponta online videochateltünk csak, imádtuk egymást, ez kb 1 éves kapcsolatom volt, ami nekem lelkileg millio töltést adott es függtem is tőle érzelmileg, mire a párom eltiltott tőle is, attól, akivel viszont soha az életben nem találkoztam szemelyesen es nem is lett volna ertelme mert annyira más az életunk hogy keptelenek lennénk egymas eletébe integrálódni. Ezt meg is beszéltük. Kizárólag online működött csak. Lelkileg egy hatalmas euforia volt. Neki is nekem is.

Es tiltva van. Ő is.

2021. aug. 9. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen nyomatékosítod, többször elmondod neki ezt, és ha közeledik, akkor határozottan eltolod a mancsát magadtól.

Ha nem elég, akkor marad a "diótörés"...

2021. aug. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!