Milyen elfogadható (pl egészségügyi) indokkal jönnél el egy táborból, ahol nem érzed jól magad?
Figyelt kérdés
Nem akarok részleteket írni, de olyan helyre kerültem, ahol nem igazábán szeretnék maradni, viszont nem akarom megbántani azokat, akikkel itt együtt vagyok, mert nem ők tehetnek róla. Minél feltűnésmentesebben akarom megoldani, hogy lehetőleg hamar elfelejtse mindenki és ne kelljen magyarázkodnom. Ha már kint vagyok, akkor nyilván egyszerű, de milyen indokkal lépjek le, ami mindenkinek érthető és nem bukok le vele?2021. aug. 6. 16:11
11/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom elmondani a részleteket. Nem a résztvevők tehetnek róla. Pánikrohamszerű tüneteim vannak újabban (nem ez a teljes igazság, de ennél konkrétabbat nem akarok írni) és nem akarom, hogy ezt bárki meglássa.
2021. aug. 7. 22:02
12/15 anonim válasza:
Mondd azt, hogy nagyon sajnálod hogy el kell menned, de hirtelen halaszthatatlan magánjellegű problémád támadt. Ha rákérdeznek, mondhatod hogy ez túl személyes probléma, de köszönöd az aggodalmat.
Ezzel nem is hazudsz, és el is jöhetsz.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, megfontolom. Csak ezzel is az a baj, hogy egy feszültség maradna utána, hogy mi történhetett velem... mMost már nem akarok annyira elmenni, de nagyon erősen szorongok, nem tudom, végig fogom-e tudni csinálni.
2021. aug. 7. 23:06
14/15 anonim válasza:
Lehet kicsit csúnyán hangzik, de átérzem a helyzeted, és nagyjából tudom hogy mit gondolsz: senkit sem fog túlzottan érdekelni.
Nem jelenti azt, hogy leszrnak, de nem fogják átvirrasztani az egész bulit.
Ha hazaértél, akkor ráírhatsz valakire, hogy semmi gáz, de sajnos nem valószínű hogy vissza tudsz majd menni a bulira, jó szórakozást kívánsz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!