Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 18 éves korosztályig bezárólag...

18 éves korosztályig bezárólag a helyesírásuk 0. Nem hiszem, hogy nem ragad rájuk semmi a suliban. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Csoportokban is visszaszólnak az embereknek hogy nem magyarórán vagyunk meg ilyenek. Olyan nehéz normálisan írni?
2021. aug. 3. 10:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo, ertem a problemadat, talan valahol egyetertek.

De ez oszinten, a te eletedet mennyire es milyen minosegben befolyasolja, hogy erre nem hogy csak egy gondolatot szansz, meg itt felteszed a kerdest, majd figyeled nagy szemekkel hogy mikor erkezik egy "jo valasz".

Jobb lenne megtalani azt a dolgot, ami miatt ennyire fontosnak tartod ezt a problemat.

Esetleg merges vagy valakire? Szorongsz? Valami mentalis gonddal kuzdesz? Szakitottak veled?

Altalaban ilyen projektalt formaban szoktak a gyakorisok kiadni a szemelyes merguket, meg kotozkodnek, beszologatnak.

2021. aug. 3. 11:17
 12/27 anonim ***** válasza:
49%

Azért mert nem érdekli senkit. Mindenki tudja kb hogy kell írni helyesen de én most itt online mit nézegessem hogy most pontosan irtam vagy nem, nem magyar órán vagyok meg esszét írok.

Egyszerűen nem érdekel senkit. Ez az én véleményem

16

2021. aug. 3. 11:18
 13/27 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon elkeserít ez a jelenség, ez az oldal is jó lakmuszpapírja ennek. Nem is a helyesírási hibákkal van a legnagyobb baj egyébként, mert előfordulhat, hogy valaki fáradt, egyszerűen félreüt valamit, vagy a helyesírás ellenőrző rosszul javít, de a szintaktikai tartalom mellett sokszor azt látom, hogy szemantikailag, tartalmilag is hibás a szöveg, nem tudom értelmezni, hogy mire gondolt a kérdező, mert az írásnak semmi értelme, koherenciája.
2021. aug. 3. 11:19
 14/27 A kérdező kommentje:
Na meg a dupla mássalhangzók elhagyása, mellet, helyet, lene:)
2021. aug. 3. 11:20
 15/27 anonim ***** válasza:

3/6 nekem sikerült követni, hogy mit akar. Nem értem mi a problémátok.

A rövidítésekkel pl. nekem semmi bajom.

De én is agyfaxt kapok, amikor egy időben ment a “mien”,”meik” cserében leírták, hogy mijenk, milyért.

Manapság meg az összetett szavakat meg elöljárós igéket szedik rendszeresen szét, cserébe leírják, hogy “bevan” stb.

Engem általános 3.-ban elküldtek magántanárhoz, ha ilyet leírtam.

A vicc pedig az, hogy ha valaki kijavítja, akkor “okoskodik”.

2021. aug. 3. 11:21
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
Te meg két mondatot nem tudtál normálisan megfogalmazni,szánalmas...
2021. aug. 3. 11:22
 17/27 A kérdező kommentje:
12es, igen ez szokott lenni a kifogás, de ezt vagy tudja valaki vagy nem. Nagyon fura lenne ha úgy írnám hogy ojan. Nem is áll rá a kezem.
2021. aug. 3. 11:22
 18/27 A kérdező kommentje:
Lidlis figura szeretné ha vele foglalkoznánk, de jobb volna ha máshol offolna köszi!
2021. aug. 3. 11:25
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

"3/6 nekem sikerült követni, hogy mit akar. Nem értem mi a problémátok."

Nekem is sikerült de akkor is idióta szokás "valakikről" úgy írni h nem nevezzük meg őket.

Jól nézne ki ha ilyen kérdések lennének h:"Elmentek ,de nem fejezték be ,ők meg nem tudták befejezni"

Kik ?mit? hol?

Azért az ne fintorogjon a helyesíráson aki maga is magyartalanul fogalmaz...

2021. aug. 3. 11:28
 20/27 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, csak nem egy nyelvtantanárral csalt meg az exed, hogy ennyire kiakaszt az a dolog? ;)
2021. aug. 3. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!