18 éves korosztályig bezárólag a helyesírásuk 0. Nem hiszem, hogy nem ragad rájuk semmi a suliban. Miért van ez?
Kerdezo, ertem a problemadat, talan valahol egyetertek.
De ez oszinten, a te eletedet mennyire es milyen minosegben befolyasolja, hogy erre nem hogy csak egy gondolatot szansz, meg itt felteszed a kerdest, majd figyeled nagy szemekkel hogy mikor erkezik egy "jo valasz".
Jobb lenne megtalani azt a dolgot, ami miatt ennyire fontosnak tartod ezt a problemat.
Esetleg merges vagy valakire? Szorongsz? Valami mentalis gonddal kuzdesz? Szakitottak veled?
Altalaban ilyen projektalt formaban szoktak a gyakorisok kiadni a szemelyes merguket, meg kotozkodnek, beszologatnak.
Azért mert nem érdekli senkit. Mindenki tudja kb hogy kell írni helyesen de én most itt online mit nézegessem hogy most pontosan irtam vagy nem, nem magyar órán vagyok meg esszét írok.
Egyszerűen nem érdekel senkit. Ez az én véleményem
16
3/6 nekem sikerült követni, hogy mit akar. Nem értem mi a problémátok.
A rövidítésekkel pl. nekem semmi bajom.
De én is agyfaxt kapok, amikor egy időben ment a “mien”,”meik” cserében leírták, hogy mijenk, milyért.
Manapság meg az összetett szavakat meg elöljárós igéket szedik rendszeresen szét, cserébe leírják, hogy “bevan” stb.
Engem általános 3.-ban elküldtek magántanárhoz, ha ilyet leírtam.
A vicc pedig az, hogy ha valaki kijavítja, akkor “okoskodik”.
"3/6 nekem sikerült követni, hogy mit akar. Nem értem mi a problémátok."
Nekem is sikerült de akkor is idióta szokás "valakikről" úgy írni h nem nevezzük meg őket.
Jól nézne ki ha ilyen kérdések lennének h:"Elmentek ,de nem fejezték be ,ők meg nem tudták befejezni"
Kik ?mit? hol?
Azért az ne fintorogjon a helyesíráson aki maga is magyartalanul fogalmaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!