Mi lehet az oka, hogy én vagyok a téma? 18/L
A hétvégén egy buliban voltunk az egyik “baráti társasággal”, ismertük egymást régebbről de nem lógtunk együtt annyit mint mostanában.
Megvannak ismerősnek és ezt csak azért írom le mert lehet van valami fontossága
A lényeg pedig az,hogy az egyik srác közülük nagyon bejön és dumálunk is(elvagyunk)
Majd az éjjel csak úgy odajött hozzám barátnőm és megsúgta,hogy ez a fiú társaság rajtam röhög meg mikor beülnek valahova ÉN vagyok a téma és nem értettem, hogy miért mikor nem mutogatom magam nem r*banckodok nekik semmi, igaz barátságos vagyok és elbeszélgetek akármilyen korosztállyal de az akkor sem flörtölés főleg, hogy tetszik az a srác
Kérdeztem ki mondta neki és az egyik srác aki benne is van meg nem is abban a bandában.
Kettőnk közül pedig barátnőm az aki a masik fiú szeme láttára a többiekkel flörtöl hogy féltékennyé tegyen mást meg ilyenek ha én snapen küldök egy jó reggel snapet vagy akármit abban sincs kint semmim mert gondolok arra hogy lehet megmutatják neki vagy ilyesmi
Tényleg nem értem és rosszul esik gondoltam rá hogy majd megkérdezem azt a srácot aki tetszik vagy egy másikat akivel jobban ismerjük egymást hogy ez igaz vagy inkabb ne tegyem mert ugyis letagadják ..nemtudom
Ti mit tanácsoltok és megtudjátok ezt nekem magyarázni, akit jobban érdekel annak leírhatom privátba kicsit részletesebben
Az a gyerekeskedes, hogy ki mer alni magáért?
Hát pont, hogy nem!
Szépen húz csak még a határokat és vegyek a lapot, hogy undorító amit művelnek és tudsz mindenről! ;)
1#voltam
Szerintem is az lesz csak nagy eséllyel letagadná..
Halvány fogalmam sincs hogy miért lehetek én a téma mikor tényleg nem is dumáltam néhannyal vagy akivel igen azzal sem volt semmi flört
Én arra is gondoltam h kamuztak egymásnak h háát ja nekem is megvolt vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!