Ha ma este meghalnál, és már nem beszélhetnél előtte senkivel, akkor mi lenne az, amit a legjobban bánnál, hogy nem mondtál el valakinek? Miért nem mondtad el eddig?
Két éve életem legrosszabb időszakát élem, miután egy számomra fontos személyt akaratom ellenére megbántottam. Bocsánatot kértem, de nem akarja a továbbiakban kibeszélni az esetet.
Szóval nincs nagy jelentősége, hiszen már megtörtént a bocsánatkérés, de mivel még mindig nagyon a hatása alatt vagyok, bánnám, ha nem tudnám újra szóba hozni az ügyet.
Nekem ilyen nincsen, mert ami a szívemen az a számon ember vagyok..
Viszont utoljára elmondanám a családtagjaimnak, és a páromnak, hogy nagyon szeretem őket.
U.i. Viszont elég nagy gáz lenne, ha ma este halnék meg, mert éjszakás leszek a helyi kórházban. Akkor már inkább nem várhatnánk meg a holnap reggelt? :D
Én apósomnak mondanám meg, hogy a fia boldog volt velem.
És feleslegesen fordult el a saját fiától, azért mert 10 év után sem tudott engem elfogadni.
És arra kérném, hogy támogassa a fiát,(nem anyagilag) legyen mellette. Mert meghalok és szüksége lesz rá a nehéz időkben.
Sajnálom, hogy sosem mondtam el az egyik osztálytársamnak, hogy fülig szerelmes vagyok belé. Azért nem mondtam el neki, mert egyrészt félős vagyok, másrészt sokkal jobb fiút érdemelne nálam.
19/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!