Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok/Nők! Ti amikor azzal...

Lányok/Nők! Ti amikor azzal jöttök, hogy a csávók milyenek a nőkkel akkor ti mit éreztek?Mert ti meg a külsőre vagytok ráállva, főleg az izomra.. Az átlagos lányok is miért csak a fullos palikat veszik észre? Miért csak a külsőn van a hangsúly?

Figyelt kérdés
Süket duma, hogy a belsőt nézitek, hol ott rohadtul nem. :) És ezért csodálkoztok miért nincs normális palitok, mert felszinesek vagytok.
2021. júl. 31. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

Bár én férfi vagyok, de kiváncsi lettem hogy miért gondolod így :) Ha akarsz, dobj egy privit..

2021. aug. 2. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

10: Én dolgoztam már férfiakkal és nőkkel egyaránt. A férfiak valóban felszínesebbek, és inkább jellemzően érdekemberek. Ameddig hasznuk van belőle, jóban lesznek veled.

A nők viszont kétszínűek, jobban áskálódnak. Szeretnek pletykálkodni.

Igazából egyik nem sem különb a másiknál.

Férfiak között azért szerettem lenni, mert viccesebbek, ha egyedüli nő vagy, kedvesek.

Nők között meg azért, mert a hibákat együtt tudjuk megoldani, empatikusabbak, lelkisebbek.

2021. aug. 2. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es: arra céloztam, hogy bizony több férfitól megkaptam hogy jófej vagyok, de sajnos nem jövök be mint nő

vagy olyat, hogy sminkeljek többet és a mellplasztika sem ártana

a testem minden pontját érte már kritika (amikről amúgy nem tehetek, szóval nem az ápolatlanság/hanyagság miatt)

vagy a legdurvább, amit kaptam hogy egy numerára talán jó lehetek mert nem szép az arcom, de a testem nem rossz

úgyhogy a kérdezőnek üzenem, hogy 1-1 mert a férfiak legalább annyira kegyetlenek, mint a nők ha a külsőről beszélünk

12-es: munkahelyen férfiakkal alapvetően jobb dolgozni, mert tárgyilagosabbak, kiegyensúlyozottabbak, vagyis nem hisztisek, nem olyan sértődékenyek, jobban a megoldást keresik, alapvetően legalábbis eddig irányomban nem voltak rosszindulatúak

de egyébként a nőkkel is kijövök munkahelyen, csak ott nagyon hamar kibontakozik egymás fúrása, a rivalizálás akár egy tyúkólban - tehát ha ezt el tudom kerülni minden szupi

2021. aug. 2. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:
13: Férfiakkal is óvatosan munkahelyen, tárgyilagosnak és kiegyensúlyozottnak tűnnek, amíg jól teljesítesz, vagy rád nem kattan valamelyik. A nők egyből kimutatják amit gondolnak, a férfiak is gondolnak rosszakat, csak ők jobb esetben magukban tartják, de előbb-utóbb kijön.
2021. aug. 2. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:

14: ez kétségtelen szemét, számító ember nemtől függetlenül mindenhol van

bár nekem (eddig) pont ellentétes a tapasztalatom, szerintem a férfiak egyenesebbek

ha béna vagyok, azonnal megmondják ott nincs udvariaskodás

egy nő legfeljebb a hátam mögött

btw egy szóval sem mondtam, hogy megbízom bárkiben is az elég nagy hiba lenne

2021. aug. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!