Mennyire gáz vagy rossz, ha nem vagyok fent Instagramon? Tényleg jobb lenne, ha fent lennék?
Először is fiatal vagyok. Én márpedig NEM akarok fent lenni. Nem akarok olyan lenni, mint a sok birka, akik ezen lógnak, fent vannak rajta, a fogyasztói társadalom bankárai és az ő médiájuk pedig befolyásolja őket. Viszont alig van fiatal ismerősöm, aki nincs fent ezen a sz@ron. Ezen barátkoznak, ezen keresnek párt, ezen közölnek fontos információkat stb. Sokan vannak, akik természetesnek veszik, hogy van és úgy kérdezik, mintha csak a nevem kérdeznék. A sok már az e-mail címét sem tudja. Én nem akarom, a háttérhatalom, a multik, meg a cégek vállalkozónak nemzete megfigyeljen. Mindent tudnak a felhasználóról.
Kellene regisztrálnom? Több ismerősöm mondta, hogy jobb lenne nekem is, ha fent lennék. Tényleg? Gáz, ha nem vagyok fent. Régimódi vagyok?
#16.
Miért nem vetted észre, hogy átirata a telefon? Ne legyél előítéletes, én sem vagyok az.
Nem állok le vitatkozni, ahogy mondja a mondás, ne állj le hülyékkel. Értelmes ember nem bánt másokat csupán saját szórakozására...
De tényleg nem ártana szakembert keresned, szerintem dühkezelési problémáid vannak, nem feltétlen kéne agresszívan válaszolni. Szerintem a legtöbben segítő szándékkal írnak. Lehet neked nem tetszik a válasz, de attól még el kell fogadni, mert mindenkinek ugyanannyi joga van megszólalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!