Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire gáz vagy rossz, ha...

Mennyire gáz vagy rossz, ha nem vagyok fent Instagramon? Tényleg jobb lenne, ha fent lennék?

Figyelt kérdés

Először is fiatal vagyok. Én márpedig NEM akarok fent lenni. Nem akarok olyan lenni, mint a sok birka, akik ezen lógnak, fent vannak rajta, a fogyasztói társadalom bankárai és az ő médiájuk pedig befolyásolja őket. Viszont alig van fiatal ismerősöm, aki nincs fent ezen a sz@ron. Ezen barátkoznak, ezen keresnek párt, ezen közölnek fontos információkat stb. Sokan vannak, akik természetesnek veszik, hogy van és úgy kérdezik, mintha csak a nevem kérdeznék. A sok már az e-mail címét sem tudja. Én nem akarom, a háttérhatalom, a multik, meg a cégek vállalkozónak nemzete megfigyeljen. Mindent tudnak a felhasználóról.

Kellene regisztrálnom? Több ismerősöm mondta, hogy jobb lenne nekem is, ha fent lennék. Tényleg? Gáz, ha nem vagyok fent. Régimódi vagyok?

2021. júl. 30. 23:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

#16.

Miért nem vetted észre, hogy átirata a telefon? Ne legyél előítéletes, én sem vagyok az.

2021. júl. 31. 20:28
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20, nekem akkor annyi maradt a kérdésem, hogy mi a péknek írtad ki a kérdést?
2021. júl. 31. 20:30
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem állok le vitatkozni, ahogy mondja a mondás, ne állj le hülyékkel. Értelmes ember nem bánt másokat csupán saját szórakozására...

De tényleg nem ártana szakembert keresned, szerintem dühkezelési problémáid vannak, nem feltétlen kéne agresszívan válaszolni. Szerintem a legtöbben segítő szándékkal írnak. Lehet neked nem tetszik a válasz, de attól még el kell fogadni, mert mindenkinek ugyanannyi joga van megszólalni.

2021. júl. 31. 20:39
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dühös. Honnan vetted? Egyszerűen nem szeretem, ha a társadalom befolyásolni akár. Független ember vagyok.
2021. júl. 31. 22:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezek után végképp billentyűzetkoptatás volt kiírni a kérdést.
2021. júl. 31. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!