Az ilyen Penny, Tesco, stb. nagyobb áruházakban, hány éves kortól adják ki a piát? Nem zavar, de láttam már nagyon fiatal gyereket is a pénztárnál, piát vett és simán kiadták neki, de láttam olyant is hogy idősebbel meg visszavitették.
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 16:38
1/5 Metionin válasza:
Hát tőlem kérik a személyit mindig pedig 31 vagyok. Szerintem figyelnek erre.
3/5 anonim válasza:
Közel 40 vagyok, de múltkor elkérték a személyim. Lejjebb húztam a maszkom, akkor már látta hogy deresedik az a borosta. Szerintem is figyelik, max néha bereccennek, ha bemegy egy balhés 20 fős fiatal brigád.
4/5 anonim válasza:
Ilyen helyeken kb mindenkitol elkérik. Kis boltba próbálkozz szerintem, meg ilyen éjjel nappaliba, ott leszarjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!