Orvosin mennyire vannak szingli srácok?
Figyelt kérdés
Csak egy éjféli random kérdés.
Szóval. Lehet orvosin ismerkedni, nyilván nem azért megyek oda, csak még sose volt barátom és hátha ott vannak viszonylag normálisok?
2021. júl. 28. 00:26
A kérdező szavazást indított:
vannak
legtöbben foglaltak
nincs
itt vagyok!
ettem ma szardíniát
25 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Ha ettél ma szardíniát, de szingli vagy vagy nem, kommentbe nyugodtan írhatod, mert elfelejtettem odaírni mellé ;P
2021. júl. 28. 00:31
3/10 A kérdező kommentje:
Komolyan? :O Ez lehangoló :( Mármint csak a lányoknak..
2021. júl. 28. 00:43
4/10 anonim válasza:
Az a lehangoló hogy valaki orvosin akar ismerkedni amikor ott éjjel nappal tanul az ember és nincs túl sok ideje a szerelmeskedésre. De te tudod
5/10 anonim válasza:
lányok is lehetnek melegek azokat úgy nevezik leszbik.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem olvastad valószínű el 4-es végig a kérdésem, de nem baj, este van ^^
2021. júl. 28. 01:01
7/10 anonim válasza:
Míg exem a SOTE-ra járt, elég sokan voltak. Mondjuk ennek már négy éve, de nem hiszem hogy sok minden változott.
8/10 anonim válasza:
#4 Igen! Egy orvos attól a pillanattól, hogy felveszik az egyetemre, csak az előadások és gyakorlatok idejére, illetve a tanulószobában materializálódik, végzés után pedig 0-24 a kórházban/rendeléseken tölti az idejét és ha véletlen mégsem, akkor azokban az órákban szimplán nem létezik. 👌🏻
9/10 anonim válasza:
Egyetem elején sokan bohóckodnak még a gimis kapcsolataikkal, nyilván a legtöbbnek vége lesz pár hét vagy hónap után, amit távkapcsolatban töltenek, mert egyiküket x városba vették fel egyetemre, másikukat pedig y városba (vagy még gimis). Van egy kis csoport, akik gólyatáborban vagy első év elején összejönnek egymással és negyed-ötödévben jön az eljegyzés, diploma után esküvő, gyerek és minden egyéb. Mások pedig a saját belátásuk szerint buliznak, csajoznak komolytalanul, vagy keresnek komoly kapcsolatot egyetem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!