Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen egyedül elmenni bulizni?

Milyen egyedül elmenni bulizni?

Figyelt kérdés

Nektek mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? (Persze aki már próbálta)

Régebben nem nagyon jártam el szórakozni, emiatt nem is alakultak ki sajnos olyan baráti köreim , akikkel ha úgy van megbeszéljük és indulunk. Viszont most már tökre mennék, csak nincs kivel:/

Pedig tökre mennék most is pl a Budapest Parkba, ezután koncertre is stb. Ezen gondolkodom, hogy elmenjek-e egyedül, hátha megismerek új embereket. Az ismerkedéssel amúgy nincs különösen gondom. De azért egy társasághoz nem tudom mennyire könnyű "hozzá csapódni"

22/f

2021. júl. 27. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
64%

Ne társasághoz csapodj hanem csajozz.

Egyedül a legjobb, nincsenek ott az idióta haverok akik fikázzák a csajokat: kicsi a melle, nagy a segge, csunya az arca stb.

Amúgy egy barátnővel sokkal jobb dolgokat lehet csinálni :)

2021. júl. 27. 22:58
 2/2 anonim válasza:

Hasonló a helyzet nálam is :,D

Kipróbáltad már? Kíváncsi vagyok.

De ha úgy alakul elmegyek veled, csak legyen valami normális ember akivel letudnék menni :D

25/F

2021. aug. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!