Mit tehetnék jelenleg?
Jópár hónapja, mióta elkezdtem egyetem után dolgozni teljesen átrendeződött az életem. Sokkal kevesebb szabadidővel rendelkezem így be kellett osztanom. A fontosabb barátaimra jutott mindig is idő, sportra és szórazásra is próbálok időt szakítani, viszont elég sok baráti kapcsolatom ellaposodott majd teljesen eltűnt. Volt barátnőm is az utóbbi hónapokban és egyszerűen nem fért bele az időmbe az a törődés amit ő elvárt volna (nem laktunk együtt) így szakítás lett a vége a részemről.
Ezt követően egy vita miatt elvesztettem a legjobb lány barátomat is. Ezek így folyamatosan halmozódnak és lassan már ott tartok hogy egyre rosszabbul és depressziósan érzem magam, amiért folyamatosan veszítem el az embereket az életemből, mert igaz mindenem megvan ami jelenleg elérhető számomra, de mégis rossz érzéssel tölt el hogy ilyen mértékben megy az emberi kapcsolataim rovására.
Néha már azt érzem inkább koncentrálnom kéne csak a karrierre és arra a baráti körömre ami még megmaradt és nem foglalkozni mással. De ettől függetlenül bennem van a folyamatos rossz érzés és a magány is.
Ilyen ez, üdv a dolgozó felnőttek világában.
A korábbi szint már nem lesz meg, nemcsak időd van kevesebb, hanem energiád is, néha pihenni is akarsz majd. Amúgy simán megmaradhatnak továbbra is a jó barátok, ez nem szabad hogy a találkozások sűrűségén múljon. Chatelni ugyanúgy tudtok továbbra is, összefutni meg akkor heti 1-2 alkalom se kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!