Létezik olyan oldal, ahol találhatok valakit aki pénzért eljönne velem túrázni?
Bocs, de budapesti vagyok és bejártam már az egész országot szinte. Elég kevés olyan hely van, ahol a 33 évem alatt nem voltam sétálni, túrázni vagy kirándulni. Külföld szintén nem akadály soha (kivéve a covid alatt).
Szóval köszi az általánosítást, de amiért valaki pesti (azaz az én esetemben budai) az nem egyenesen arányos azzal, hogy lusta is. :D
#6 Igen, én elutaznék, sőt, még külföldön is voltam túrázni, egyedül, nem is egyszer.
#13 Mit csináljak, ha ingyen sem jön senki, nem ez az első ilyen kérdésem ahol túratársat keresek. Nincs az embereknek kedve, pénze, ideje, vagy ezeknek különböző kombinációja ilyenekre.
#15 Tavaly nyáron is voltam külföldön egy hónapot, gondolhatod mennyi esély lett volna találni valakit aki jött volna. Persze nem minden pesti lusta, de sokaknak nincs igénye rá hogy akárcsak a megyét elhagyják.
Egy hónapra külföldre menni pénzkérdés meg szabadidő, nem kedv. Mennék én is, de nem telik rá, és a szabadságaim is korlátozottak, 1-3 napos utakba mindent belesűrítek, amit lehet, erre sem vevők a legtöbben, pedig nagyon jók az ilyen intenzív utazások, de pandémia idején elnapoltam a külföldi bakancslistát.
Az meg, hogy ki mennyit hajlandó utazni, nem lakóhely kérdése, én nem budapestit is ismerek, aki nem nagyon hagyja el a megyét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!