Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Részt veszel a Pride-on?

Norbán kérdése:

Részt veszel a Pride-on?

Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 200kmre van, és amúgyse érdekel.
2021. júl. 23. 08:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Heteró vagyok, de szívesen megnézném, meg részt vennék rajta egyszer. Lehet tök jó buli. Tudom, hogy sokan ellenzik, meg stb. Tényleg biztos nem gyerekszemnek való, meg a szexuális identitás nem tartozik másokra (ezzel egyet is értek), de ha már van ilyen rendezvény, akkor miért ne nézném meg egyszer? Úgy vagyok vele, hogy a legtöbb dolgot ki akarom próbálni, így ezt is, hogy ezen részt veszek.
2021. júl. 24. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Párom kiment. Szerintem az is jó ha valaki kint van, mert az elnyomást gyengíti, de az is jó ha nem, mert a szexualitásban nincs semmi büszkélkednk való. Nem az egyén alakította ki tudatosan magának, nem.küzdött meg érte.
2021. júl. 28. 07:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert az egész egy tini fiúknak/lányoknak létrehozott tingli-tangli.

Ha lenne pride, ha nem lenne, akkor is meghozták volna a mostani törvényeket, sajnos.

Bő 10 éve még lehetett hivatalosan nemváltoztatást végrehajtani, tehát átírták az okmányaidban a nemedet, akkor is volt pride...

Akkor kell tömegeket mozgósítani amikor szavazni kell, persze akkor már nem olyan fontos senkinek...

2021. júl. 28. 12:27
 15/16 qkker1 ***** válasza:
Nem, de csak azért, mert rühellem a tuc-tuc zenét, én még leragadtam a 80-as éveknél zeneileg.
2021. júl. 28. 17:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Isten őrizz, hogy Szodoma Gomorrába menjek
2021. aug. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!