Hogyha 24 évesen elég hiányosak a szociális készségeim (és még nem éltem ki magamat) akkor mennyire lenne jó ötlet bulizással megpróbálni behozni ezt a "lemaradást"?
Figyelt kérdés
A small talkkal nincsen semmi bajom, meg nagyon jól feltalálom magamat emberek között, szóval nem tűnik annyira vészesen szarnak a helyzet, viszont maga a kapcsolatépítés idegenekkel az szinte egyáltalán nem megy. Nem tudok egy beszélgetésből eljutni az olyan ismerettségig, amiből aztán később is lehetne találkozókat összehozni.
Ezek mellett a kezdeményezés is elég nehezen megy és leginkább ezt kéne gyakorolnom, erre szerintetek mennyire lenne jó közeg egy buli, hogyha mellette szórakozni is szeretnék? Összekötni a kellemest a hasznossal.
2021. júl. 21. 16:57
1/9 anonim válasza:
Hat ha nincsenek nagy elvarasaid akkor nem fogsz csalodni, szoval egy probat biztos meger.
2/9 anonim válasza:
Small talk.. Már nem lehet magyarul beszélni.
3/9 A kérdező kommentje:
#2-es, mondjál rá egy olyan magyar kifejezést, ami jól lefedi a jelentését és nem valami tőfordítás. Nekem előbb jut eszemeb a small talk, mint valami magyar alternatíva.
2021. júl. 21. 17:13
4/9 anonim válasza:
2.miért zavar téged ha néha angol kiejtéseket is használ valaki ha úgy tartja kedve?...
5/9 anonim válasza:
#4: És neked mi közöd ahhoz ha zavar engem?
6/9 anonim válasza:
5.és miért szólsz bele ha másnak ez tetszik és téged zavar..egyszerűen lapozz..
7/9 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni, mit jelent ez a "nem éltem ki magamat" című baromság, amivel sokan jönnek. A kapcsolatépítésben vannak hiányosságaid, ez egy valós probléma, de ezt nem bulizással fogod tudni megoldani, hanem kitartó, kemény munkával, önismerettel, esetleg pszichológus bevonásával. Amiről te álmodozol, ilyen nincs, és sosem fogsz így előrelépni. Ettől függetlenül, ha úgy érzed, hiányzik az életedből a bulizás, amikor 2 év alatt öregszel majd 10-et, akkor hajrá. Akkor majd egy már kiélt, de még mindig szociálisan nulla ember leszel. Jobb lesz?
8/9 A kérdező kommentje:
#7-es, és szerinted a "kitartó, kemény munkának" nem része az, hogy emberek közé menjek? Fel nem tudom fogni ezeket a megmondó embereket, akiknek amúgy biztos, hogy nincsen minden rendben az életében, de amint találnak egy olyasvalakit, aki szintén "küszködik" valamivel, máris úgy próbálja osztani az észt, mintha ő már végigjárta volna ugyan ezt az utat.
2021. júl. 21. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!