Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A sportokon kívül vannak...

A sportokon kívül vannak olyan hobbik, amik idegenekkel csoportosan, hosszútávon űzhetőek?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, mint amikor van mondjuk egy rajztábor, mert olyankor összekerülsz egy csomó idegennel, és függetlenül attól, hogy a rajz egyedül végezhető tevékenység, együtt csináljátok. Csak a táborokkal az a baj, hogy néhány hét után véget érnek, nem állandóak mint pl. az edzések. Tini vagyok és szeretnék új embereket megismerni, feldobni a társasági életem, számomra ezt egy új hobbin keresztül lehetne a legjobban kivitelezni. Viszont nem csak táborokba szeretnék járkálni vagy valami iskolás szakkörre, hanem egy olyan helyre ahova rendszeresen összejárnak fiatalok együtt végezni az adott dolgot. Én nem igazán ismerek ilyen helyeket, ahol közösen lehet űzni egy hobbit ami nem sport és az iskolától független. Az se opció hogy pl. barátokkal elmenni mondjuk társasjátékozni, mert pont az lenne a lényeg, hogy az új hobbi mellett szívesen ismerkednék is. Tehát mondjuk olyasmi hobbit keresek (csak nem sportot) mint a röplabda, ott az edzésekre lehet rendszeresen járni és először egy új közegbe kerül az ember.

Rólam pár dolog: Pesten élek, kreatív vagyok, szeretem a művészeteket, sokszor szoktam alkotni.

Ezek alapján tudnátok olyan hobbikat ajánlani, amik kapcsán tényleg vannak olyan helyek ahol közösen végezni lehet őket?

A sulis szakkörök azért vannak kizárva, mert a mi sulinkban alig van valami, vagy éppenséggel már ismerem az adott társaságot. A sportok pedig azért, mert azokból az egyénieket űzöm és preferálom:)

2021. júl. 21. 00:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Esetleg nyelvtanfolyam vagy ha már beszélsz idegen nyelven akkor language exchange találkozók, nyelvi klubok? Egy ismerősöm járt ilyen találkozókra, hogy gyakorolja a spanyol nyelvet, amit gimiben tanult, ő szerette.
2021. júl. 21. 15:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 9-es válaszoló, jó lenne, ha ez élőben lenne és valami konkrét dolgot mondanátok, mert az nem segít hogy cserélgessek könyveket:) de azért köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még az ötletek.
2021. júl. 21. 23:34
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Te tudod, mit szeretsz csinálni. Olyan témában keress csoportokat, a személyes meg majd alakul, ez rajtad múlik. Senki nem tud helyetted kapcsolatot építeni.
2021. júl. 22. 06:14
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
A tematikus csoportokban nem barátkozni akarnak az emberek. Például egy rajzos vagy hasonló kreatív csoport arról szól, hogy kirakja valaki amit készített, majd azt megdicsérik vagy leszólják és nagyjából ennyi. Vagy max. azon mehet még a diskurzus, hogy ki milyen eszközöket használ.
2021. júl. 22. 11:25
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlenül, azért nekem lett tematikus helyekről személyes ismerősöm, a közös érdeklődés összehozza az embereket, pont ezért ajánlom, mert nekem van ezzel jó tapasztalatom.
2021. júl. 22. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:
32%

Jó nyomorék lehetsz, ebben a korban simán ment nekem magától jöttek a haverok.

Nyomi

2022. febr. 8. 22:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem ismersz, nem tudod, miket értem el az életben, sőt, semmit sem tudsz rólam. Egy szóval sem mondtam, hogy nincsenek barátaim. Attól még jogom van hozzá, hogy újakat szerezzek.

Viszont azon meglepődöm, hogy neked ennyire nincs életed, hogy odáig fajultál, hogy interneten név és arc nélkül fiatalabbakat oltogatsz. Nem gondolod, hogy ez övön aluli húzás? Komolyan sajnállak. Ha segítségre van szükséged, írj nyugodtan, látom rád fér egy kis támogatás.

2022. febr. 9. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Támogatás? Azért meglepődnél 35 évesen milyen kondiban vagyok kisgyerek. A te korosztályod többsége tisztelet a kivételnek egy életképtelen generáció.Van hozzátok szerencsém az éjszakában.Bármixer vagyok.
2022. febr. 9. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!