Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez ilyen tudatalatti rivalizál...

Ez ilyen tudatalatti rivalizálás a lányok közt?

Figyelt kérdés
Jómagam nem vagyok egy szép lány, de megfigyeltem valamit tarsasagokban. Ha jön egy új lány aki szép és nyitott, kedves akkor a többi szép lány kicsit flegmak vele. Nem bunkók, de nem is kedvesek hozzá, hiába aranyos az új csaj.. Ezt tudatalatt történik vagy tudatosul bennük hogy jaj ne egy szép lány, nehogy kevesebb figyelmet kapjak?

2021. júl. 20. 20:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Ilyen 20-25 éves korosztalyra gondolok
2021. júl. 20. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez sima rivalizálás.
2021. júl. 20. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányok ilyenek. Az én osztályomban is csak náluk meg a klikkesedés, meg kisebb verekedések :D
2021. júl. 20. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

A szép lányok inkább nagyon kedvesek egymással (szemtől-szemben biztosan - nézd meg bármelyik szép lány képe alatt a kommentszekciót Facebookon), a csúnyácska lányokkal (nyíltan) bunkók szoktak lenni, kb. úgy kezelik őket, mint a leprást.

Én előnytelen külsejűként ezt tapasztaltam.

2021. júl. 20. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk csúnya vagyok, de a barátnőim sem ezek a tipikus sminkelős-csinosan öltözős-instán pózolós lányok. Nem igazán foglalkoznak a külsejükkel és más lányok külsejével sem, szóval a mi baráti körünkben nem tapasztaltam ilyesmit. Gondolom, kevésbé szép és "divatos" lányoknál ez annyira nem jellemző.
2021. júl. 20. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
4es igen, de abban a helyzetben amit leirtam mégsem így van.. Aztán általában idővel megbekelnek egymással és akar jóban is lesznek
2021. júl. 20. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor en voltam fiatal, az atlagos vagy az alatti emberek probaltak szemetkedni velem puszta irigysegbol, es az volt a benyomasom, a szepnek szamito lanyok nem voltak irigyek egymassal, hanem pont nekik nem volt semmi okuk a flegmasagra, es valahogy akaratlanul osszeverodtek. A nem szepnek szamitok kozul pedig tobben nagy rosszindulattal viseltettek. Ez mondjuk a XX. szazad.
2021. júl. 21. 03:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vetélytárs :D
2021. júl. 21. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Ösztönös rivalizálás.De megfigyelhető idősebb nőknél is,ha fiatalabb,szebb nő megy közéjük.
2021. júl. 25. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!