Instagram letiltással kapcsolatban valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Van két opció, 1. xy letiltása, 2. xy és az ő általa létrehozott fiókok letiltása
az lenne a kérdésem, hogy a második opciónál ez azt jelenti hogy ha tiltás után újra regisztrál akkor már az a fiók is le van tiltva? akkor is ha pl más email címmel? akiket letiltottam az már nem tud elérni?
Egyik barátnőmmel összevesztünk fél éve és akkor letiltott egy időre, de a másik profilomon meg tudtam találni, bár azt nem tudom melyik opcióval tiltott le
2021. júl. 18. 18:37
1/3 A kérdező kommentje:
illetve ha valakinek sokszor megnézem a profilját, akár követem akár nem, azt ő nem érzékeli semmiképp, ugye? én nem érzékelem, de engem nem is biztos hogy nézegetnek
2021. júl. 18. 18:40
2/3 anonim válasza:
Mas e-mail cimmel keszitett fiokra nem ertendo. Csak azonos cimrol valo fiokot tud felderiteni. Ha az osszeset tudna, az hackertamadas lenne.
3/3 anonim válasza:
#1 nekem le volt töltve egy fizetős app, ami azt is kiírta napi szinten, hogy ki nézegette éppen a profilomat. Úgyhogy simán láthatja, ha ilyen appot használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!