Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A szüleim meg a nagyszüleim...

A szüleim meg a nagyszüleim már betegesen ragaszkodnak a társadalmi normákhoz és velem is mindet be akarják tartani, kitagadnak a családból ha nem tartom be az összeset... Miért számít annyira az a sok hülye norma?

Figyelt kérdés
Mindennap bánom, hogy magyar vagyok(tudom máshol is vannak normák, de én már nem bírom, hogy nagyon korlátoznak(nem mehetek egyedül 17 évesen sehová, nem fiúzhatok, nem lehet nálam a telefonom csak ha nézik a szüleim mit csinálok, mindig azt mondják fél óránként, hogy viselkedjek normálisan mert szégyent hozok a családra pedig semmit nem csinálok, elvégzem a házimunkát, tanulok évközben, nincs semmi szabadságom, meg a szüleim megbízták a nagyszüleimet, hogy telefonáljanak rám a vezetékes telefonunkon fél óránként ha éppen nincsenek otthon a szüleim, és a mamáméknak mindig el kell mondanom, nem csinálok semmi rosszat bizzatok már bennem az istenért, ha azt hiszik már megint rosszalkodok akkor felhívják a szüleimet és ők még jobban korlátoznak a szabadságomban.

#norma #társadalmi hülye
2021. júl. 13. 10:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Na megjött egy szentfazék...
2021. júl. 14. 23:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Akartok Jézusról beszélgetni?
2022. júl. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!