Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan értékeled a saját...

Hogyan értékeled a saját szociális életedet egy 1-től 5-ös skálán?

Figyelt kérdés

1.szint: Évek óta ki sem mozdultál a négy fal közül, az egyetlen ember akivel találkozol az az ételfutár. Szülinapodon nem köszönt fel senki

2.szint: Ha nagyon muszáj, akkor kimozdulsz pl. boltba, vagy munkahelyre, de egyetlen emberrel sincs mélyebb kapcsolatod

3.szint: Ugyanaz, mint a kettes, annyi különbséggel hogy van néhány haverod, akivel néha elmentek isztogatni, illetve van legalább egy ember az életben pl szülő vagy a párod, akivel mély kapcsolatod van

4.szint: Aktív szociális életet élsz, számtalan haverod van, emellett pedig legalább 3-4 igazi barátod is, a pároddal nagy jól megvagytok, rendszeresen mész különböző programokra

5.szint: Minden nap 4-5 programra hívnak (nem anyagi megfontolásból, hanem a személyed miatt) több ezer embert ismersz, több száz haverod van, van 15-20 igazán mély emberi kapcsolatod, szülinapodon reggel 5-től másnap hajnalig semmi más nem csinálsz csak fogadod a köszöntéseket. Az ellenkező nemnél nagyon sikeres vagy, alig bírod levakarni az udvarlókat.

Természetesen nem kell ragaszkodni ehhez a skálához, el lehet térni tőle, a saját szavaiddal is belőheted a szintedet.

2021. júl. 8. 15:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
2. De nem teher a kimozdulás, meg beszélgetni is szeretek, csak mély kapcsolatokra nincs szükségem.
2021. júl. 8. 16:00
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Ezek közül egyik sem.

Nem igazán mozdulok ki sehová (távoktatásban tanultam, de előtte is csak egyetemre jártam vagy néha elmentem kávézóba, könyvtárba, sportolni stb.), a legtöbb időmet otthon töltöm egyedül, nincsen sok emberi kapcsolatom (elmaradoztak a barátok, újak nem lettek, kapcsolatom nem volt és nincs, a családommal sosem volt jó). Ugyanakkor vágynék az emberek társaságára, aktívabb szociális életre.

2021. júl. 8. 16:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
2
2021. júl. 8. 17:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
2
2021. júl. 8. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
2
2021. júl. 8. 19:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A 0 kimaradt, mert nálam 0.
2021. júl. 8. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
3. talán , van néhány "haverom" akiknek eléggé másodlagos vagyok, de viszont rendszeresen eljárok szorakozni , ugy egymagam indulok neki de aztan mindig van valaki akivel tudom tolteni az idomet , mély kapcsolat sincs nagyon, nincs olyan személy akinek bármit elmondanék, a messengerem sajnos eleg dead 17F
2021. júl. 8. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
1
2021. júl. 8. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

2 + van párom és családom, de haverok-barátok nem.

És ez jó nekem. Tehát elégedett vagyok. Ennél több szociális dolig már kezdene kimeríteni... egy barátság még beleférne az életembe, de nem fogok tenni érte... ha megtalál a jó ember ehhez, akkor lesz, ha nem, hát nem...

2021. júl. 8. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel 1-5-ig lehet csak választani, ezért 1.

De amúgy 0, mert nem találkozom ételfutárra, ugyanis a remek fizetésemből nem futja gyorskajára sem (nincs szép kártyám/cafeteriám).

2021. júl. 9. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!