Új "underground" barátok felkutatása. Valami tipp?
Üdv!
Budapesten élek és a baráti közösségemben egy goth, grunge, vagy metalhead, de még hippie sem található. Hasonló zenei ízlésű embereket szeretnék megismerni. XV kerületi vagyok, ugyanakkor Angyalföldön is sokszor megfordulok, illetve Újpesten, de az utcán se látni hasonlókat, erre szakosodott appról pedig nem tudok:D
A saját korosztályomban 15-18 éves emberek társaságát keresem. A leírtak alapján, valami tipp, merre keresgéljek? Én a grunge kategóriába tartozom leginkább, de a goth, illetve metalhead társaságok sem állnának tőlem messze. Valami tipp?
Próbáld meg koncerteken. Most hogy feloldották a korlátozások nagy részét elég sok koncert kerül megrendezésre. Vagy facebookon valamilyen ismerkedős csoportban.
Visszont lenne egy észrevéteem. Ne azért akarj valakit megismerni mert goth metalhead rocker stb... az emberek nem ennyire egy dimenziósak.
Pl attól hogy goth szubkultúra áll hozzám a legközelebb sok totál konszolidált barátom és haverom van. Mert nem a zenei izlés alapján döntöm el hogy kivel barátkozom. Pl a legjobb barátom klasszikus zene kedvelő baromi távol áll a goth szubkultúrától (bár ettől függetlenül érdeklődő és tökre nyitott erre a világra)
Másrészt elég kellemetlenül érezném magam ha valaki csak azért akarna megismerni mert szeretem a dark/goth érához kapcsolódó cuccokat és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Mint írtam több vagyok ennél baromi sok minden érdekel (műveszethez és a társadalom tudományokhoz kapcsolódó az érdeklődési köröm) pont ezért éreznem nagyon egysíkúnak azt ha valakinek a kinézetem meg a zenei izlésem alapján lennék kapásból szimpatikus.
Volt már ilyenben részem. Nem akarnék olyan barátságokat ahol az a téma hogy milyen ruháim vannak meg milyen koncerteken voltam már. Nekem ezek a dolgok csak a mindennapjaim egy kis szeletét képzik nem ekörül forog az életem.
Bár az is igaz, hogy már nem vagyok tini. De elég fiatalnak tűnök az arcom alapján így volt már rá példa hogy leszólított a tizen éves korosztályból valaki és egy de jó a stílusoddal próbált beszélgetest kezdeményezni. Én ezeket a beszélgeteseket elég rövidre szoktam zárni kedvesen de tavolságtartóan állok az illetőhöz. Egyszerűen kellemetlenek érzem az utcán való "letámadásomat".
Szóval hogy így ismerkej neked sem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!