Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Srácok? Kellene pár jótanács,...

Srácok? Kellene pár jótanács, tipp hogy mit csináljak.

Figyelt kérdés

Kezdem azzal hogy 21/f

Annyi a sztori nagyjából hogy van egy barátnőm, akivel az utóbbi időbe tök jól ment minden, (btw ő is 21). Látom rajta hogy szeret, meg minden, csak én a legelején kikötöttem neki hogy elég csak 1x meglátnom valami olyat, akár telefonba vagy akárhol, aminek nagyon nem kellene ott lennie akkor végeztem. Nos... Most történt egy olyan hogy van a snapchat tudjátok. Reggel kaptam tőle egy tök fain képet amiben fehérneműben van meg minden, na itt kezdődött a baj, mert éreztem hogy valami nagyon nem fasza, és megnéztem hogy csak én kaptam-e meg a képet. HÁÁÁT nem. Ilyenkor ti mit csinálnátok? (Nem tudja hogy tudok róla!)

2021. jún. 15. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Kuka.
2021. jún. 15. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"én a legelején kikötöttem neki hogy elég csak 1x meglátnom valami olyat, akár telefonba vagy akárhol, aminek nagyon nem kellene ott lennie akkor végeztem."

Csak tudnám, hogy ezek után miért megkérdezed meg, hogy mi a frászt csinálj. 😃

2021. jún. 15. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, haver: ezt te előre eldöntötted.

Azért kérdezd meg tőle, hogy ezt hogy gondolta, és milyen viszonyban van azzal, akinek elküldte.

2021. jún. 15. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki kapta még meg? Annyira nem értem. Ha nem tudod, akár barátnő, h megkérdezi barinőjétől, h szerinted ez szexi, elküldjem e neki, stb.

Most csak random kitaláltam valamit, h ne szaladjunk előre. De ha tudod h csávónak küldte, hát... Igen.

2021. jún. 15. 16:43
 5/5 Lyon válasza:
100%

Megkérdezed ezt, miután te már előtte kikötötted?

Ez egy ócska... Már rég hülyének nézett. Rajtad áll, mikor dobod.

2021. júl. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!