Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság miért nem lehet...

Manapság miért nem lehet elmondani az embereknek a véleményed?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy manapság bárkivel is őszinte vagyok egyszerűen vérig sértődik, még ha tudja is hogy igazam van. Pár évvel ezelőtt is voltak már ezzel gondok, de mostanság tényleg egy apró dolgot is, akár baráti körben véleményezek akkor el van küldve az ember a g*cibe. Ismeretlen emberekről meg szót sem ejtve, bár tudom a vélemény olyan mint egy segglyuk igen-igen tudom, de egy vitánál mérvadó lenne szerintem.

2021. júl. 3. 00:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy társaságban annyit mondtam, hogy szeretem Bartókot. Mindennek elmondtak utána. Pedig szerintem ez nem sértő. Nem minősítettem senkit, aki nem szereti.

És a többségnek felsőfokú végzettsége van, és többen játszanak átlagos szinten valamilyen hangszeren. Nem a sarki kocsmában mondtam.

2021. júl. 4. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!