Mik azok a betegségek, amiket érdemes eltitkolni más emberek elől?
Figyelt kérdés
Impotens vagyok és azt javasolták, hogy tartsam titokban, ez ihlette meg a kérdést. 36F2021. júl. 1. 19:25
1/5 anonim válasza:
Bocs, de ez éppen olyan probléma, amit egyetlen értelmes ember sem közöl kivülállókkal. Ez egyedül arra tartozna, aki a partnered, másnak semmi köze hozzá.
Ettöl függetlenül szerintem ez sem titkolni való, csak egyszerüen nem tartozik senkire.
2/5 anonim válasza:
Úgy nagyjából mindent, ami nem látszik, vagy nem befolyásolja a munkavegzesedet vagy a mindennapi életedet. Senkinek semmi köze nincs hozzá.
3/5 anonim válasza:
Az eltitokolni meg a nem beszélni róla másoknak két teljesen különbözö dolog.
Kifejezettet titkolni semmit sem kell, másokat meg a betegségeiddel terhelni nagyon nem illik, ezért jobb nem is tenni.
4/5 anonim válasza:
bőrbetegségek, nemi betegségek, elmebajok, fóbiák, genetikai betegségek
5/5 anonim válasza:
Szerintem olyan betegségeket érdemes random emberek elől eltitkolni, amik nincsenek rájuk kihatással... akkor meg minek fecsegnél róluk. Nyilván pl. munkatársak előtt meg lehet említeni az ekcémát, ha látják, hogy hámlik a bőröd, az allergiát-asztmát, ha folyamatosan tüsszögsz nyáron. De az impotenciát, szifiliszt, hüvelygombát, aranyeret stb. minek megosztani mással... elég azzal, akivel párkapcsolatban vagy / akarsz lenni, aztán annyi. Meg az orvosoddal, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!