Szerintem nem bunkóság, sőt ha egyedül van még lehet kedvesség is, de előtte azért kérdezd meg, h odaülhetsz-e, és nem-e zavarsz.
2021. jún. 29. 11:23
3/24 anonim válasza:
Ameddig mással foglalkozik (olvas, telefonját nézegeti stb.), addig bunkóság beszélgetést kezdeményezni vele.
2021. jún. 29. 11:26
4/24 anonim válasza:
Önmagában ez még nem bunkóság, sőt, jó beszélgetásindító ha ismered a könyvet amit olvas - akkor válik bunkósággá, ha erőlteted a beszélgetést amikor látod, hogy erre ő nem vevő és inkább olvasni szeretne. Ha ezt érzékeled, akkor inkább ne erőltesd.
2021. jún. 29. 11:28
5/24 anonim válasza:
#2 Lehet kedvesség, kérdés hogy a csajt mennyire zavarja, hogy olvasás közben beszélgetnie kell :)
Persze simán lehet hogy örülni fog neki, de lehet nem annyira
2021. jún. 29. 11:33
6/24 anonim válasza:
Igen, alapból odaülhetsz, csak akkor fogadd el hogy épp mással foglalkozik, nem vevő rád, zavarod. Ha ezek után is erölteted a dolgot akkor már bunkóság.
2021. jún. 29. 11:34
7/24 anonim válasza:
Hát nekem a halálom ha egy random ember beszélgetni akar velem, már azt sem szeretem ha leülnek mellém
2021. jún. 29. 11:37
8/24 anonim válasza:
Dicsérd meg, és utána "zárd le" a magad részéről a beszélgetést. (pl. "Szia, bocsi hogy zavarlak, csak annyit akartam mondani, hogy nagyon menő a táskád/napszemüveged/tetkód/stb.")
Ha csak annyit reagál, hogy "Kösz", akkor az egyértelmű utalás, hogy hagyd békén. De ha úgy látod, hogy érdeklődik, akkor máris tudsz érdeklődni pl arról, hogy mit olvas épp, miről szól, ajánlaná-e neked
2021. jún. 29. 11:51
9/24 anonim válasza:
A tömegközlekedési eszközök nem igazán állnak elöl a megfelelő ismerkedési helyszínek listáján.
2021. jún. 29. 12:09
10/24 anonim válasza:
"Szia, bocsi hogy zavarlak, csak annyit akartam mondani, hogy nagyon menő a táskád/napszemüveged/tetkód/stb."
Az ilyen annyira cringe. Nyilván leszarja a női táskákat, annyit jelent, hogy "jó a pichád, dugnálak". Nagyon kínos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!